НОВИНИ „ПОД ЛУПА“ СВЪРЗАНИ С ТОКА

На празника Трифон Зарезан ЕРП-тата празнували със зарязване на кабелите на абонатите неплатили своите абсурдни сметки за ток ...

МВР ще се грижи за безплатна баня на протестиращите с водно оръдие с цел да им спести елктроенергия и топла вода и така да издигне на нови висоти грижата за човека, която е основната грижа за ПП ГЕРБ... Хвала на такива грижовници за народните съдбини!

От днес МВР е решило да прекрати кражбата на ток чрез умни електромери, като за целта ще се сложи на пост по един милиционер до всеки електромер...

Хвала на такова министерство !

От централата на ГЕРБ дойдоха най-после добри новини... Разширяват се всички гробищни паркове на територията на страната и започна разширяване на Терминал 2 на аеропорт София... И двата щастливи изхода са гарантирани от ГЕРБ!!!

arestuvani-vyv-varna-jandarmeriqta-blokira-i-morskata-gradina-25166

НЗОК благодари на МВР звеното за борба с дископатията и масаж с палки, което облекчава страданията на протестиращите срещу високите сметки за ток ... По този начин са спестени и милиони левове за здраве... Хвала на МВР!!!

Правителството на ГЕРБ е взело решителни мерки за борба с демографския срив в България като подкрепя стоенето на тъмно и студено като резултат от по-високите сметки за ток ... Това ще доведе до повече секс и повече деца и така ще преборим демографската кризав България. По думите на министър Цвинокио се очаква с тези мерки да настигнем населението на Китай само след 20 години и повече данъци в хазната... Хвала на Г ЕРП !!!

Според намерен наскоро документ от времето на Буда, той повторил притчата на Исус на Маслиновата планина като го перифразирал: "По електромерите ще ги познаете! ".

551446_4202613954611_919169071_nколаж : Владимир Дойчинов

 От изявление на правителството стана ясно, че АЕЦ "Белене" няма да се строи независимо от резултатите от проведения наскоро референдум ... Правителството на ГЕРП (Гангстери ЕРП) е открило нова технология за производство на евтин ток от калинки, които мятат крилца из всяко административно ниво на държавата и произвеждат залудо енергия. Ще се строят нови КЕЦ-ове ( Калинчести електроцентрали), които ще произвеждат невероятно евтин ток за балъци ...

Питате ли се драги българи колко му е трудно на Цветанов да плати тока на 6-те си апартамента ?!!

Вие на един апартамент не можете да платите сметката за ток, а той "горкия" трябва да плаща сметките за ток на 6 апартамента ?!

Мъка, мъка, мъка... Драги българи, защо не съжалите Фидоската, която сигурно не може да си плати сметката за ток, защото за да се епилира използва количество ток колкото за един фризьорски салон за месец ...

Аз си мислех, че в ДКЕВР продавали вибратори, а те продавали цигари ...

Българи, да помогнем на г-н Бойко Борисов да си плати извънредните разходи за ток свързани с често вземане на душ и извънредно ползване на топла вода след футболни срещи, тенис и всички видове спорт упражнявани от него! Помнете- Той спортува за вас ?!!

 Премиерът-Слънце е решил да не залязва, за да осветява денонощно България и така да намали сметките за ток ...

От ПП ГЕРП взеха решение да се премине от променлив ток на прав ток, който да е успореден на линията на партията от България през Чехия до Австрия по която изтичат парите от тока ... Обсъждайки аксиомата на Лобачевски, че някъде в пространството две успоредни прави се пресичат, от ГЕРП уточниха мястото на пресичане - една швейцарска банка ...

Ситуацията с ЕРП-тата в България прилича на ситуацията в която ти си посадил и отгледал плодно дръвче, което е почнало да дава добри плодове и е дошъл някой който бере тези плодове и ти ги продава прескъпо на самия теб ?! А държавата го защитава, защото й бил много важен ?!

Екип „Новини“ на „Под лупа“