Новите стари политически водачи - масони *

Дългия с масонски пръстен като на Илия Павлов + как е направил първия милион

https://hotarena.net/dalgiia-s-masonski-prasten-kato-na-iliia-pavlov-kak...

Легенди се носят за богатството на Слави Трифонов, олицетворение на сбъдната американска мечта, макар и на българска почва.  От „панелено” момче в Плевен, той се превръща в милионер, чиито тлъсти банкови сметки  отдавна са изнесени зад граница и в офшорни фирми, за да не се дават „грешни пари” за данъци, научи HotArena.

Естествено, кинтите не „скачат” в джобовете му с пристигането в София. За да ги спечели, шоуменът губи време в продаване на мартеници по подлезите, разказване на вицове и най-вече в търсенето на правилните хора. За да снима продукцията си „Хъшове”, ползва хотел „България”, собственост на Илия Павлов. Там текат всекидневни репетиции. Слави е все още недостатъчно богат и земен, дава интервюта, плюе по политическата система и изказва мнение по всякакви въпроси.

Илия Павлов го харесва. Смее се на скечовете, които актьорите му разиграват. Трифонов е поканен в дома на Павлови, където малко след това започва да се чувства в свои води. Артистичната Дарина Павлова го предразполага към майтапи.  От дума на дума се стига до извода, че човекът, който сам себе си провъзгласи, че кара влака, сиреч управлява държавата, може да направи нещо за момчето  от народа, при определени условия.

Така, най-неочаквано за драгите телевизионни зрители дългия започва остра политико-сатирична критика към правителството на Иван Костов. Народът вярва, че Слави е обективен. Малцина обаче знаят каква е обратната страна на монетата и допускат, че някой здраво е развързал кесията, за да може шоуменът така смело да „лае” по първите на деня.

На Трифонов му е обещано спокойствие богатство и телевизионен ефир. Заради доказани качества той получава всичко това след 2000 г. Казват - срещу задължението да изпълнява дребни задачки.

„Мисля, че през 1997 или 1998 г. стана масон. Приеха го в братството на Свободните зидари. Той е изпълнил ритуала по приемането перфектно. Когато го попитали: „Кой нарушава нашият покой?”,  отвърнал с пълно гърло: „Свободен мъж, който търси да бъде приет в почетния Орден на Свободните зидари”. 

Успешно се е справил и с поредицата  от опознавателни личността му и провокативни въпроси. Великият майстор, който го е изпитвал, бил самият Илия Павлов, разказват свидетели на ритуала.

Следват още куп препятствия за приемането, които Трифонов само отвержено е минал. Най-важен е обетът, който е дал за подчинение на своите господари  от масонска ложа. Респективно на Илия Павлов. И наистина му е бил верен до последно. Двамата имат и еднакви пръстени, но едва ли ще видите Слави да носи своя. Мълви се, че пръстена стои заключен в сейф.

 

 снимка : https://hotarena.net/

*Заглавие за публикацията : "Под лупа"