You are here

Нужна е нова копаня от която да лапат в следващите години. И си намериха две.Едната е - Западнатите Балкани и предприсъединителните фондове, а втората е Белене

Georgi Borisov Georgiev

Просто логика.
Милиардите от КТБ свършват. Милиардите от еврофондовете свършват. Милиардите от бюджета свършват. В държавата пари няма. Приказките за преизпълнение на бюджет, за икономически растеж и тн. мантри на управляващите се разминават рязко с реалността - мизерни пенсии, фалиращи болници, масови протести за увеличения на заплати във всички сектори, рекет над бизнеса и тн. 
А свинете са гладни. Нужна е нова копаня от която да лапат в следващите години. И си намериха две. Ясно си личи алчността и глада им по настървението с което се опитват да напълнят копанята. Едната е - Западнатите Балкани и предприсъединителните фондове и международните и трансгранични проекти. Буда точи зъби за милиардите, които Европа ще изсипе в региона. Пеевски вече пуска пипалата си натам. А Буда от десетилетия е в добри контакти със сръбската, албанската, хърватската и македонската мафия. Още от времето на Бай Миле и СИК. В тези държави корупцията е почти на нашето ниво, но тръгвайки по свирката на Буда, скоро ще ни настигнат. 
Втората копаня е Белене! Винаги, когато мафията в България е огладнявала е отваряла този проект. Следват няколко години и наколко милиарда лапане и след това замразяване. До следващият път. Нещо като "черни милиарди за черни дни''. А милиардите са черни защото се одират от гърба на народа. Никой никога не е имал намерение да строи реално Белене. Но винаги и всички са имали намерение да крадат от Белене. И сега така. 
Не съм енергиен експерт и не ме интересуват детайли. Знам едно - не искам крадци, мафиоти и мутри да строят атомна централа в държавата, в която живея и в която искам да живеят децата ми. 
Този път ще е различно. Този път няма да стане. Този път свинете ще останат гладни. защото ни писна и защото будните стават все повече. БОЕЦ събираме непримиримите и няма да позволим поредният грабеж, няма да позволим шепа олигарси, ченгета и мафиоти да ни затрият като народ и държава. Ще си върнем държавата от лапите на мафията. Важното е да не се отказваме.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук