You are here

Община Бургас навлиза и руши частен имот в центъра на града незаконно ?!

Скандално : Без предупреждение и без основание Община Бургас навлиза и руши частен имот в центъра на града на Чичо Митко

Отдавна не е учудващо, че в Герберландия няма правосъдие, няма зачитане на законите и всеки феодал гербераст си прави каквото си пожелае прикрит зад уж обществен интерес ?!

Точно такава е ситуацията от днес в града на Чичо Митко ?!

 

Същият този, който едно време беше пръв икономически съветник в ОбС при кмета Йоан Костадинов и стана три поредни мандата кмет на Бургас и не го е еня за законите, за нотариални актове и за документи одобрени от чиновниците на същата община преди 15 години ...

В града на Чичо Митко, член на върховното ръководно тяло на ГЕРБ цари пълна ДЕМОкрация и беззаконие ...

Как иначе да наречем вандалските, престъпни действия на Община Бургас, чийто кмет е той ?

Навлизане в частен имот, за който има надлежните юридически документи като нотариален акт, скица, проекти одобрени от общината ?!

Дори да допуснем, че не сме запознати напълно с документацията, то как повече от 15 години общинските чиновници, а сред тях и Чичо Митко са спали и пропуснали подобно "нарушение" на най-посещаваната улица в центъра на Бургас - ул."Алеко Богориди" ?! Или просто всичко е лично ...

Без някакво искане на съгласие без предупреждение, както е в този случай се извършва самоуправство според НК : 

ГЛАВА ТРИДЕСЕТА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД

Чл. 428. (1) Който самоволно, не по установения ред, осъществи оспорвано от другиго свое или чуждо действително или предполагаемо право, се наказва с лишаване от свобода до три години, с пробация или с глоба. 

 

На теория, за да е осъществен съставът на престъплението "самоуправство" е необходимо деецът да внесе в съществуващото фактическо положение противоправна промяна.

Нарушението на фактическото положение и противоправна промяна е разрушаване на стълбищна площадка изградена в частен терен, отразен в нотариален акт и с проект одобрен преди повече 15 години от Община Бургас. Частният имот се намира в центъра на града на Чичо Митко на ул."Богориди" №51.

Търговският обект си има собственик и ползвател със сключен договор за ползване, но личната прищявка на чиновниците от хранените люде на Чичо Митко, които са се вживяли в ролята на всемогъщи управници руши частна собственост, която уж според Конституцията на РБ е неприкосновена ...

Чл. 17. 
(3) Частната собственост е неприкосновена.
(4) Режимът на обектите на държавната и общинската собственост се определя със закон.
(5) Принудително отчуждаване на собственост за държавни и общински нужди може да става само въз основа на закон при условие, че тези нужди не могат да бъдат задоволени по друг начин и след предварително и равностойно обезщетение.

Да, ама в града на Чичо Митко нещата са различни ... Явно Бургас е извън действието на Конституцията на РБ, може би според руската конституция на едновремешният московски възпитаник Димитър Николов, той и парче контрабандист на сухо мляко както научаваме от медиите ?!

http://burgas-podlupa.com/%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0...

Има ли еволюция ? От контрабандист на сухо мляко до рушител на частната собственост, в града и общината, която управлява вече почти 11 години ? Това ли е ГЕРБ ? Това ли са кадрите му ?

Това ли е територията на евро преЦедателят Борисов и приближеният му Димитър Николов ?

Има ли закони в Герберландия, спазва ли се Конституцията ?!

От снимките от днес ще получите отговор ... Не, не и не !


 

И това е трижди "най-хубавият град за живеене в България" и общински беззакония ...

"Под лупа"