Опитите да се представят процесите у нас като битки на "олигарси" е поредния трик, за да се замъгли картината и всички да са маскари.

Ilian Vassilev

За "нормалния" бизнес на Кирил Домусчиев четете Диктатора на Огнян Стефанов. За хапчета, Пеевски и т.н. 
Опитите да се представят процесите у нас като битки на "олигарси" е поредния трик, за да се замъгли картината и всички да са маскари. Паралелно лишават протестите от моралната и нраствена висота на която са. Тези опорни точки са на Борисов - Божков финансира протестите, след това Прокопиев, Цветан Василев.
А всички знаят истината, нито Иво Прокопиев, нито Васил Божков, нито който и да е друг, може да прави друго освен да отразява чрез медиите си протеста. Движещата им сила никога не са били парите, поне на масата. Факт е че службите за да заслужат парите, които им дават, и си измислят неща и рисуват картината на олигарси подкрепят протеста, след което се появят и ултрасите /този път действително платени от олигарси с футболни агитки/. 
Ако Домусчиев се лиши от държавното виме, и му се представи истинската пазарна сметка на бизнеса му, нещата ще станат доста сложни. 
Но Иво Прокопиев сам е виновен за това, че претопи БИБА и от изключително чиста организация произведе КРИБ, в който влязаха олигарси и завладяха организацията. За това трябва да му се държи сметка защото има личен "принос" за създаването и на Борисов и за утвърждаването му на власт.

Фейсбук