Оставки на всички от Радев надолу!

 
 
Събитията напомнят 1989 година. Развиват се с по-голяма скорост отколко можем да ги осъзнаем за да оптимизираме реакциите си. Радикалното мислене стана твърде политкоректно. И за всичко е "виновна" Украйна. Чакайте новини от Москва. Но преди всичко се гответе за битка в България, защото остатъците от путинофилия постепенно ще започнат да осъзнават тежестта на последиците, ще останат без кораб-майка. А това са зависими хора, които чакат опорки, пари, указания. И когато ги няма - стават агресивни.
За това ви призовавам в сряда, 14 септември, от 18 30 часа на редовния протест пред президентството да бъдете всички и да разширим посланията си с искане на оставки на служебните министри, на самия Радев, за тотална подкрепа на Украйна и незабавно оказване на цялата военна помощ на която сме способни.
Това е последния ни шанс да се наредим в групата на подкрепящите справедливата кауза на украинския народ, както и на борещите се в Русия срещу Путинизма
Защото иначе подобно на министъра на отбраната ще започнат да се нагаждат към коректното говорене и хората няма да разберат дълбочината на предателството към националните интереси на тези хора. На нас ни трябва вълна от активна енергия, какво имаше през 1989 година за да блокираме възможността на ГЕРБ, ДПС, Възраждане и производните им партийки да възпроизведат порочния си модел и да дадем шанс на истинската реформа. Бъдете в 18 30 часа пред президентството. Започваме похода към Възродена България.
За да няма погрешно разбиране - не съм кандидат за нищо.- Оставам чист граждански активист.
Да довършим недовършената революция от 1989 година.
Оставки на всички от Радев надолу! И Гешев, и Кошлуков, всички стожери на модела Борисов-Пеевски.
Надявам се ПП и ДБ да се възползват от енергията от Украйна за да мобилизират електората си в полза на промянат. Не можем да стоим на дъното на ЕС по развитие заради интересите на купчина самоабравили се олигарси. Имаме светлия пример на нашите възрожденците и огромен дълг пред тях.
Трябва да скъсаме веднъж и завинаги с потъваща Путинова Русия.
Гледайте и подкрепяйте Алтернативата и другите независими предавания /Люба Кулезич, Сашо Диков, Веско Дремджиев и т.н./, защото централните медии ще се опитат да ви приспят отново и да ви спестят новините от Украйна и това, че режимът на Путин пада.
Време е! Излезте на улицата за да спасите България!