От 11 години Борисов управлява с Доган,, Пеевски, Първанов, Марешки, Каракачанов, Симеонов - на практика в Парламента няма никакъв инакомислеш глас

Илиян Василев

 

Отказвам изобщо да отговарям на опорките за Радев, БСП и прочие. От 11 години Борисов управлява с Доган,, Пеевски, Първанов, Марешки, Каракачанов, Симеонов - на практика в Парламента няма никакъв инакомислеш глас с изключение на малко останали некупени депутати от БСП.
И Плевнелиев не го забеляза, докато играеше фасада на корупцията на Борисов. И докато не забеляза как Борисов се договори с Решетников, включително да не го издига за втори мандат и Цацаров да съди Ненчев и Митов.
И СДС лидерите също не забелязват корупцията при Борисов. И подобни тям други "загрижени" самоетикетирали се десни. Не говоря за тези от тях, които са сключили "сделки" и получават постове и пари - това си е бизнес. Говоря за тъй наречените условни идеалисти, които коментират политиката както запалянковци футбол през Централната баня. И сега се тюхкат какво щяло да дойде след техния Борисов, все едно светът ще свърши.
Изградиха се неформални и формални мрежи за съгласуване на интереси, за координирана кражба на бизнес, публични средства, за споделена корупция, под закрилата на прокуратурата, която потопи цялата държава и ни закотви за дълги години на дъното на ЕС.
Ние не избираме тези които ни управляват, а това е колапс и на демокрацията. Кой от вас е избирал Доган и Пеевски, Домусчиев и Гешев? Кой? А те реално ни управляват. Колко тогава струват изборите - и грош е много!?
И трябва да слушам патология, че имало по важно от битката с тези паразити върху снагата на българския народ, и че те всъщност не ги защитават, а ме пазят от БСП и Радев. Представям си, че подобни самозвани войни срещу комунизма от последния ден на България, така и ще пропуснат да отбележат кончината на нацията.
Класическото определение за "полезни" идиоти - битката била комунисти - антикомунисти, и Кремъл свалял Борисов. Познавам по-добре от всеки от тях механизмите на влияние на Кремъл и мога с увереност да твърдя, че премахнем ли корупцията или поне да я ограничим, руското влияние ще се свие кардинално. Именно каналите на корпуцията се използват за проникване на Кремъл. И това не е мое откритие, а неотменна част от историята след Освобождението. Да прочетат архивите на Азиатския отдел - купувайте българските политици е инструкцията. И до ден днешен е така.
Къде видяхте антикомунисти сред управляващите и такива които достойно защитават българските интереси срещу Кремъл? Защитават си личните кесии.
Класиката в жанра е - махнете корупцията и социалната справедливост и благоденствието ще станат факт. Не можеш да бъдеш десен и да търпиш злокобоното преразпределение на ресурс от можещите към посредствените.
От доста време попълвам пъзела на Балкански поток и трябва да ви кажа че там има не само предателство на българските национални интереси и гранд корупция, но има държавна измяна защото Борисов е поставил държавни компании и институции в услуга на Кремъл, като е осигурил пряк достъп на руски компании до критична инфраструктура извън процедури, със съзнанението, че така допуска да се разшири агентурната мрежа на Русия.
Били сме членове на НАТО и на ЕС!? Да, ама на хартия. За това ги е страх да има друг на власт, дори в рамките на служебно правителство. Защото те разчитат че властта им ще бъде непрекъсваема за да покрие зулумите и предателствата.
Ще ви настръхнат косите каква корупция са натворили Борисовите и на съпремиера Пеевски хора.
Просто сега се обединяват всички честни хора и гледат да спасят държавата си.
Просто е.
 
Фейсбук