You are here

Очаквам намеса в нашите избори и вероятна яростна атака срещу сървърите на ЦИК, МВР(ЕСГРАО) и МВнР! Колко ще е руска - друг въпрос. Нашите изборджии и без руснаци чудесно се справят.

Vessislava Tancheva

Всъщност, Томислав Дончев е прав - на следващите избори със сигурност ще има "руска" хибридна атака! 

На руснаците никога не им е било по-комфортно у нас - всичките им икономически интереси са прекрасно защитени, никой не следи агентите им, никой не гони дипломатите им, не разследва проксита и партии, откровено финансирани с кремълски копейки, никой на разобличава фалшивите им сайтове и новини. 

Те, най-много от всички, имат интерес това да продължава вечно. Или поне, докато държавата, в лицето на министъра на икономиката, успее да им връчи и достатъчно голям залък от баницата на военните поръчки, като прехвърли собствеността на заводите комуто трябва.

Та, аз също очаквам намеса в нашите избори и вероятна яростна атака срещу сървърите на ЦИК, МВР(ЕСГРАО) и МВнР! 

Колко ще е руска - друг въпрос. Нашите изборджии и без руснаци чудесно се справят. 

Със сигурност, без подобна намеса победата на ГЕРБ и избирането на така нужните на Москва националисти и евросцептици са под въпрос. Следователно, трябва да им помогнат, за да защитят интереса си. 

Парадоксалното в случая е, че вероятно ще помагат и на т.нар. парламентарна "опозиция", защото българските евродепутати в ПЕС са светъл лъч ретрограден консерватизъм в иначе опасно либералната партия на Станишев. 

Пак живеем в интересни времена... 

Фейсбук