Пане Туск, говорите неща, които знаете, че не са истина

Evgenii Dainov
 
Четете интервюто на Туск, хора. Според него, Бойко ни пази от руснаците, които - респективно - организират протести, за да го свалят. Но идват избори и народът ще се произнесе (против, предполага се, руснаците и техните протести):
"Трябва да сме наясно, че политическият пейзаж в България е по-сложен и не е само конфликт между ГЕРБ и опозицията. Както знаете, Русия е много активна в България... през март ще стане напълно ясно каква е волята и какво и решението на българските избиратели".
Пане Туск, Вие сте лъжец и позор за европейската цивилизация, която тук отстояваме срещу вашия приятел Борисов, член на БКП, член на СИК и понастоящем човекът на Кремъл в България. Говорите неща, които знаете, че не са истина.
Време е да си се прибирате обратно в Полша, за да дебнете за жени, които евентуално биха искали да направят аборт. И после да ги горите на кладата.
А ЕНП да си събира подопечните мутри и да мести седалището си в Будапеща, като преди това назначи Орбан за шеф и Борисов за негов заместник по идеологическата част.
Християндемократи? Нямат нито страх от Бога, нито срам от хората. Чисти атеисти от съветската школа.
 
Фейсбук