Партиите на статуквото се подкрепят и точно когато има нужда Нинова се притече на помощ.

Новата атака срещу Демократична България и Христо Иванов само издава паниката на Борисов за предстоящия срив на ГЕРБ. Той повече премиер няма да бъде, нито ГЕРБ да бъде управляваща партия.
Но партиите на статуквото се подкрепят и точно когато има нужда Нинова се притече на помощ. В деня, в който тя допусна коалиция с ГЕРБ, изведнъж се оказа, че някакъв неин телефонен контакт с Христо Иванов за контрол върху честността на избори, които организира ГЕРБ, е "доказателство" че там двамата нещо мътят.
Това е поредното медийно недоносче, което издава паника, тъй като ДБ обявиха че ще обявят изборните резултати преди ЦИК, с което сменят правилата на играта. На 5 април вие ще знаете че изборите са фалшифицирани и протестите ще започнат отново.
Тъй като зная кой кого е търсил и как Нинова е завършила разговора да споделя - подобни съгласувани между БСП Ниновна и ГЕРБ - Борисов атаки срещу ДБ тепърва ще се усилват. Тя иска да постигне в БСП, това което Борисов е постигнал в ГЕРБ - еднолично лидерство.
Нинова не е Мая Манолова, нито Таня Дончева, тя е част от корупционната кохорта на Румен Овчаров, която се е договорила с Борисов за немски модел на съвместно упраление, разбира се с модификация на "експерно правителство с подкрепата на".
Тя ще предаде Радев на първия завой, за да се договори с Борисов.
 
Фейсбук