Пеевски и Гешев и Борисов крепят Добрин Иванов, всички заедно ангажирани в опита за кражба на Дунарит и Емко, в услуга на ГРУ, които пък тровят Гебрев и взривяват складове, след като са се разбрали да не им пречат.

Ilian Vasilev

 

Гешев поздрави службите за "професионално" свършената работа през 2021 година да разкриеш взривове през 2011 и 2015 година !?!, тоест че професионално са прочели публичната информация на Белингкат. И стана неудобно тук "тайните" ни служби да не разкрият, това което вече всички знаят. Мисля, че е много по-изгодно да се инвестира в Белингкат и НПО отколкото в тайни спънати служби.
А сега да посоча - Пеевски и Гешев и Борисов крепят Добрин Иванов, всички заедно ангажирани в опита за кражба на Дунарит и Емко, в услуга на ГРУ, които пък тровят Гебрев и взривяват складове, след като са се разбрали да не им пречат.
Разследването тепърва започва и ще свърши с ареста на Цацаров и Гешев, барабар с Пеевски и Борисов, и Добрин Иванов. Язък за ТВ Европа.
Ето визуализация на "професионалната" работа на ДАНС, да влезе сайта на Белингкат и да свали съдържанието. Сигурен съм че в едно ново управление тези граждански международни мрежи, които станаха по ефектини от службите могат да свършат повече работа от платените с десетки и стотици милиони наши служби.
 
Фейсбук