You are here

ПЕТА ЖЕРТВА: Откриха тялото на изчезналата при наводненията в Бургаско жена

Издирването продължи няколко дни

Откриха тялото на петата жертва на наводненията в Бургаско.  Около 10.45 тази сутрин спасителни екипи на "Гражданска защита" са намерили в Мандренското езеро тялото на изчезналата при потопа 67-годишна Стоянка от каменското село Черни връх. 

Във вторник съпругът на Стоянка - 71-годишния Димитър почина в болница. След приливната вълна в село Черни връх той беше приет в лечебното заведение в тежко състояние. 

ПОМОЩ СЛЕД БЕДСТВИЕТО: БЧК раздава помощи на пострадалите

Междувременно в София група доброволци откриха пункт за събиране на материална помощ за пострадалите след потопа в Бургаско. Той се намира на улица “Академик Методи Попов” 24 в столичния квартал “Изток”. 

Дезинфекцират пострадалите от наводненията бургаски села (ВИДЕО+СНИМКИ)

Осигурени са няколко микробуса, които ще транспортират събраните помощи директно до наводнените села в община Камено в събота, 4 ноември. В навечерието на зимата най-належащата нужда на пострадалите е от топли дрехи и завивки. “Хората имат нужда от всичко за дома - препарати, мебели, битова техника”, обясниха от Организацията за закрила на българските граждани, които помагат в село Ливада от първия ден след потопа. 

nova.bg/news/view/2017/11/01/197259/пета-жертва-откриха-тялото-на-изчезналата-при-наводненията-в-бургаско-жена/