Политическата педофилия в Русия е заразна и за “русофоба” Методиевич

И в Русия се задават избори, но с тази разлика, че там има предизвестен победител. Ако талибаните в Афганистан ( с които Москва кокетничи) обявиха категорично, че няма да допуснат демокрация, то в Русия все още предпочитат да имитират демокрация от перверзен руски тип. 

Играта на демокрация в Русия, макар тя да е също западно изобретение и няма да е чудно да бъде отменена като в Афганистан, изисква имитация на свободни избори. Остават няколко седмици и до разиграването на този фарс под формата на гласуване и управляващите дават всичко от себе си на сцената пред смълчаната публика.

  По липса на поводи за самохвалство с някакви собствени успехи  министърът на външните работи Сергей Лавров, кандидат под номер две в бюлетината на властващата без конкуренция “Единна Русия”, се срещна с ветерани от войната, за да изстиска от темата за победата над Германия още малко сантименти за съвременна употреба. За целта той реабилитира и без това възвеличавания напоследък диктатор Сталин. Заяви във Волгоград, че нападките срещу Сталин като главен злодей, върху когото се стоварва всичко, направено от него преди по време  на войната и след нея, било част от самата атака срещу миналото и резултатите от Втората световна война. https://tass.ru/obschestvo/12252695

 

 

 

 

 

 

Тази предизборна реставрация на Сталин не е първата му подобна изява. По-рано той обвини Запада и САЩ на първо място, че искали да разрушат православното единство. От което произтича вероятно, че САЩ са окупирали Крим и водят чрез собствени военни и чрез наемници война срещу православна Украйна. 

Разделянето на църквата от държавата е сред най-големите постижения на западната цивилизация в епохата на просвещението и обуславя прогреса й от векове насам. Лавров обаче изтъква като добродетел “тясното сътрудничество” с православната църква, която още от времето на Петър Първи преминава под властта на държавата. Може би това “единство” има предвид кандидатът на “Единна Русия”?

В руските социални мрежи се появяват различни свидетелства за това как управляващите разбират демократичния процес в условията на предизборна кампания. Настоящият депутат от Новосибирск в Думата Савелиев агитира на детска площадка, включително и дете, което наскоро е проходило.

 

 

 

 

 

 

 

Снимката му се разпространява в интернет с коментар, че политическата педофилия на властта няма граници в Русия. Тя се поощрява дори и с реабилитацията на образа на кървавите репресивни органи от времето на комунизма, както се вижда от снимката на дете в униформа на чекист от НКВД.

 

 

 

 

България не е сред победителите във Втората световна война по волята на СССР. Москва настоява страната ни да получи статут на победена държава на мирната следвоенна конференция в Париж, независимо от десетките хиляди български жертви, дадени в последната фаза на войната под знамената на Червената армия.  Така че поне в това отношение нашите папагали няма как да повторят любимия им руски опит.

Колкото до политическия промискуитет и политическата педофилия в общуването с невръстни жертви на неговия властови нагон, той никак не е чужд и на нашия герой, загубил последните избори, но не и апетита си да консумира “народната любов”.  Ето “малко” доказателства в снимки: