Правителството го свалят руснаците защото Борисов искал да спре Турски поток- опорка свързана с някакъв резервен план за фасаден "десен" кабинет без Борисов, за да остане на власт

Ilian Vassilev

Допускам, че активизацията на "десните" приближени до Борисов, от Георги Марков, през Румен Христов до Сашо Йорданов и "атлантиците" с опорката, че правителството го свалят руснаците защото Борисов искал да спре Турски поток !?!!е свързан с някакъв резервен план за фасаден "десен" кабинет без Борисов, за да остане на власт, но зад кадър. За да си довърши Турския поток и най-вече да не допусне "служебно правителство" на Радев.
Идеята е да се покаже, че протестиращите свалят дясно правителство, което е атлантическо и се бори срещу Русия, така хвърлят аналогии към 2013 години. Не им пука, че на улицата са млади европейци и атлантици. Целта на манипулаторите е да се превърне Христо Иванов и ДБ в прицел на цялата енергия на критикарите, като се вкара той в обяснителен режим. Така се вкарат съмнения в протестиращите и отнеме от силата на протестната енергия, която опъва платната на ДБ и другите "извънсистемни" партии. Включително "атлантици" - но това ще бъде класически coup de grace.
Борисов няма проблем нито с БСП, нито ММ, нито със Слави Трифонов. Основната му уязвимост идва от ДБ, от десните за това и тази спекулация кой бил по-най-десен, което е елементарен опит за изместване на центъра на дебата от слабостта и престъпленията на властта - корупцията, която блокира всичко, към някакви рамките на индоктриниран, но безмислен дебат по идеологически линии.
Не се смейте - Борисов е бос по темата, но плаща на толкова политически запалянковци, че те винаги могат да ви вкарат в дебат кризата дясна ли е или лява.

Фейсбук