Прави ли ви остро впечатление, че нито Воленчо от Атака, нито Каракачанката на Путин, нито Валери от НФСБ не обелиха и дума за сараите на Доган?

 
 
Прави ли ви остро впечатление, че нито Воленчо от Атака, нито Каракачанката на Путин, нито Валери от НФСБ не обелиха и дума за сараите на Доган?
Години наред.
Ни дума, ни вопъл, ни стон.
Нито един от тях не попита откъде са милионите за сараите.
Нито един от тях в качеството им на депутати, министри вицепремиери не поиска разследване на произхода на средства, нито пък поиска обяснение защо Борисов охранява с НСО Доган и Пеевски 10 години.
Да не говорим, че сараят в Росенец е построен на терен на Лукойл в брутално нарушение на закона, нарушавяйки директно конституционни разпоредби. Буквално до брега, възпрепятствайки свободния достъп на българските граждани.
Да не говорим, че общинските съветници от НФСБ в Бургас заедно с герберските сополи буквално поариха с решение на общинския съвет и пътя до сарая на Доган, за да възпрепятстват достъпа на български граждани до плажа и да не нарушават спокойствието на Доган.
Нито един от тези т.нар. "патриоти" не попита коалиционния си партньор Борисов защо през 2019 г. наля 150 милиона лв. държавна пара, за да ремонтира пристанището на ТЕЦа на Доган до Варна, а през 2020 г . наля още 200 милиона лв. за да му разширява и канала към пристанището.
Сещате се, че тези съветски сополи си траят, защото не могат да ритат срещу най-ценния руски агент и крепител на статуквото на руската енергийна мафия - Ахмед Доган.
Неслучайно тези нещастници и дума не обелиха срещу руския газов поток, който Борисов строи с български 3 милиарда лева и то платени на руски фирми.
Дори не допусна един български работник.
Не обелиха и дума как така газопроводът струва 3 милиарда лева, а за обезпечение на кредита е заложена цялата ни газопреносна система, оценена на по-ниска стойност?!
Да не говорим, че кредитор е Газпром и ако утре не е възможно да се покриват вноските по кредита, ще стане собственик на цялата ни газопреносна система.
Всеки би се сетил, че точно това е скритата цел на Борисов и останалите руски слуги около него.
Да не би да сте чули и някой от ДПС да се противопоставя?!
НЕ !
ДПС е заедно с Атака, ВМРО, НФСБ, ГЕРБ и БСП , става ли въпрос за схемите на руския енергиен империализъм и продажбата на националните ни интереси на Кремъл.
Не очаквайте и чалгарчето Слави да мъцне нещо по въпроса.
То е на същото кранче.
ФАКТИ !
 
Фейсбук