Прав е Цветанов, че изборните кампании са мръсна работа и то най-вече заради такива като него

Цветанов в Костинброд: Кампанията за европейските избори ще бъде мръсна, а за местните – още по-мръсна

 „Ще бъде много мръсна кампанията на европейските избори, а още по-мръсна ще е на местните“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ и призова актива на ГЕРБ в Костинброд да бъдат изключително активни в следващите месеци. „Бъдете постоянно в диалог с хората, говорете им, покажете кой наистина е свършил нещо както на местно, така и на национално ниво“, обърна се към присъстващите той.

И защо е мръсна г-н Цветанов нека припомним ...

снимка в. "Сега" -2011 г.

Депутатът Станислав Иванов и колегата му от ГЕРБ Иван Божилов бяха вчера в комисията, докато са били предавани протоколите от гласуването и са нанасяни в системата за обработка на данните от гласуването. 
Това предизвика скандал, тъй като е незаконно, пише в. "Сега". 

Каквито и пълномощия да има партиен представител, той няма място при броенето на гласовете, обясниха от Централната избирателна комисия (ЦИК). 
Коментарът им е принципен, защото при тях нито има сигнал, нито са проучвали дали фактически депутатите са били вътре, докато е течало броенето. 
От комисията казаха обаче, че въпросът е интересен и си струва да бъде проучен. 
В ЦИК се изненадаха от снимката на в. "Сега" как Иванов изнася чувал.

Говорителят на ЦИК Ралица Негенцова коментира, че не може да обясни присъствието на двамата депутати по време на обработката на изборните резултати. 

Явно това са "честни" герберски избори ?!

Най-голямата фалшификация и мръсотия от която се ползват управляващите са мъртвите души в избирателните списъци ...

За парламентарните избори през 2017 г. избирателите са били според ЦИК - 6 810 341 души ?!

Нека разберем с относителна точност колко избиратели ще трябва да има за евроизбори 2019 г. в БГ територията ...

Според данните на НСИ на възраст да имат избирателни права ще са около 6 014 314 пълнолетни граждани, но за петте месеца на 2019 г . поради смърт те ще намалеят с около  45 219 души за петте месеца и заради емиграция през този период ще спаднат с още 11 691 души или избирателите ще бъдат около 5 957 404 души ...

Реалното население на България днес 17 април 2019 г е :

За сравнение данните от брояча преди два месеца са били такива ...

За 32 дни населението на България намалява с 8 497 души, което означава, че след 39 дни за евроизборите избирателите ще бъдат още по-малко от 5 957 404 души или около 5 900 000 души ?!

Запомнете това число и ако ЦИК публикува данни за избирателите поне със стотина хиляди нагоре това ще е знак за измама и поредните мръсни изборни игри, в които мъртвите души ще гласуват отново за управляващите на г-н Цветанов ...

"Под лупа"

колаж : Георги Динев