Празните приказки за интеграция на преселниците - Сегашни „бежанци“ настървено възнамеряват да ислямизират Европа

Сегашни „бежанци“ настървено възнамеряват да ислямизират Европа в пореден опит след несполучилите предишни агресии на маврите в Испания и османлиите на Балканите

„Билд“ се позовава на висок чин в полицията на Франкфурт и съобщава, че “има строги нареждания от горе данни за престъпленията, извършени от бежанци, да не се съобщават на медиите освен при поискване точно за конкретен случай.“ Дори и в такива случаи не винаги следвало да се съобщават имената на извършителите.

По данни на председателя на Асоциацията на служителите на криминалната полиция Андре Шулц до 90% от извършените през 2014 г. в Германия сексуални престъпления не са внесени в официалната статистика. Все повече обществени места са станали опасни – паркове, детски площадки, гаражи, магазини, обществен транспорт, дискотеки и дори гробища. Скоро май ще трябва да обявят, че страната е обсадена.

Сьорен Керн, учен в института „Гейтстоун“ (Gatestone Institute), в статия със заглавие „Германската криза с изнасилванията от емигранти излиза от контрол“ пише: „Германия е влязла в порочен кръг; повечето престъпници така и не са открити, а малкото изправени пред съда получават леки присъди. Съобщава се само за всяко десето изнасилване. Кризата е засегнала всичките федерални земи.“

Сексуалното насилие в Германия достигна епидемичен мащаб, след като канцлерът Меркел пусна над милион мигранти, преимуществено мъже от Африка, Азия, главно Близкия изток. Само миналия юли от страна на такива лица са били подложени на такива престъпни посегателства стотици жени и деца. Макар и в по-малки размери поради по-малкото нашественици, подобна е картината и в други страни от Евросъюза, например в Швеция.

Глупаво е да се съмняваме, че с увеличаването на нашествениците в България ще се сблъскаме със същите проблеми – отначало инцидентни, после и обичайни. Преди наплива на „бежанци“ в Германия не е съществувал и проблем с ранните бракове, днес се установят доста такива между възрастни мюсюлмани с непълнолетни преселнички. Обикновено по законите на шериата нелегално, но отскоро и с официална регистрация. Рязко се е увеличил и броят на напусналите училище мюсюлманки, мъжете им не ги пускат.

Нямало е преди и насилие от страна на непълнолетни момчета, но сега случаите зачестяват. На 27 юли в община Кьонигсбах-Щайн четирима сирийци и иракчани, от 11 до 13 години, изнасилили 12-годишно германско момиче. На социалните работници е препоръчано „да провеждат с такива деца интензивни беседи, за да проумеят действията си като незаконни“. На 18 август канцлерът Меркел заяви, че „връзка между ръста на ислямското насилие в страната и пристигането на мигрантите няма“. В Германия по въпроса има различни мнения – нейното и разни неправилни.

Изнасилването е социален и криминален проблем, разглежда се като тежко престъпление. Почти като неизбежна последица е появата на травматичен синдром след изнасилване. Краткотрайната реакция до три месеца се характеризира с разстройство на съня с нощни кошмари, тревожност, потиснатост, телесни оплаквания, увреждане на междуличностните връзки, страхове. Впоследствие към тях се добавят гняв, снижаване на способността за получаване на радост от живота, социални и сексуални разстройства, депресия.

Според западни изследвания под 10% от жертвите не проявяват забележими нарушения на поведението след нападението. При 55% то е умерено променено, а при 35% е трайно съпроводено от сериозно разстройство на приспособяването към живота. Излизането от специфичната тревожност, депресията и социалната корекция изискват продължително, често и комбинирано лечение.

Мултикултурната и политкоректническа пропагандистка лавина в медиите, розовите уверения на политиците, че прииждащите емигранти скоро ще прегърнат евроценностите и успешно ще се вградят в европейските общества, очаквано се провалиха с трясък. Все още не е гръмовен, тъй като властовата преса върху средствата за масово информиране по темата е огромна, но неизбежно предстои в близко време. Обаче изненадващо за милиони европейци лъсна горчивата истина, че много голям брой люде, дори от второто и третото поколение преселници от Африка и Азия, така и не са се интегрирали.

И не мислят да го сторят, напротив, заедно с почти всички сегашни „бежанци“ настървено възнамеряват да ислямизират Европа. В пореден опит след несполучилите предишни агресии на маврите в Испания и османлиите на Балканите. Към целта са не само самоубийствените и прочее атентати, в тази посока са демонстративното носене на бурки и буркини, строежите на джамии и ислямски институти, нападенията върху християнски храмове и свещеници.

Както и изнасилванията на местни жени и деца. Те не преследват само задоволяване на похот, чрез тях според древни и средновековни традиции в Близкия и Средния изток се изразява презрение към победените техни мъже и бащи. Брюкселските продажни и безродни политици, техните ментори глобализатори отвъд океана натискат с все сили европейските мъже към капитулация пред нашествениците. Последните го знаят или поне усещат, затова и бесуват, плюли и пикали върху всичките Ония ценности.

„Молете се на Бог за мир и покой. Но ако все пак се изправите срещу врага, проявете твърдост и помнете, че вратата на рая е в сянката на меча“, е оставил завет на следовниците си Мохамед. Редица предпоставки предизвикаха ваденето на меча от мюсюлмани в Европа. Преди десетилетия турци отидоха в Германия и другаде като гастарбайтери, заеха свободни работни места, повечето от тези трудови хора желаеха да се интегрират, имаха време и в една или друга степен успяха. 

Други обаче от Алжир, Тунис и прочее бивши колониални страни бяха пуснати като компенсация, че били експлоатирани и тормозени в миналото. Даже потомците им лежат на тази кълка, затворили са се в гета, голям процент не работят и почти всички гледат на местното население като на длъжници. Притиснати от управниците си, местните търпят, а търпението им се възприема от емигрантите като поведение на покорени, като на обречени да се подчиняват на насилието на правоверните.

Подобно поведение от доста време наблюдаваме в милата ни родина от страна на циганите. Щом безнаказано нарушават законите, безплатно ползват скъпоструващи за българите блага и ценности, щом правата и свободите им не са съпроводени със задължения, значи са от по-висша материя, значи ние сме им длъжни и следва да бъдем покорни пред системното насилие и масов паразитизъм. Прииждащите във вид на бежанци преселници от арабските страни, Пакистан и Афганистан ще правят същото.

Те идват от неблагополучни, дестабилизирани и разрушени от чужди, включително и европейски интервенции държави. Неизбежно е да се чувстват унижени и ограбени, да жадуват за компенсиране, а мнозина и за мъст. И ако англичаните и американците се спотайват на своите острови, ние сме на старата граница с ислямския свят, без защитни системи, без реални съюзници, но с колониални администрации и назначени отвън управници.

Миналата година сто големи компании по молба на г-жа Меркел организираха цяла програма „Заедно“ с цел интегриране на „бежанците“ в пазара на труда. По данни на агенция „Блумбърг“ (Bloomberg) до днес на 3000 отворени работни места са стажували около 500 души, работа са започнали 54, като 50 от тях в Дойче пост (Deutsche Post). Каква интеграция на нежелаещи да учат езика, да ходят на работа, да спазват законите и да уважават тези, които им подават ръка! Никого не успя да обедини Брюкселският мулти-култи, няма и да успее. Вече се говори за сериозно повишение на данъците.

Май неизбежно в Европа ще се тръгне по израелския път – стени на границата и стени вътре, с леко и тежко стрелково оръжие до тях. Богат и горчив опит с приобщаването имат в тази страна. 

 

budnaera.com по trud.bg