Преторианците на Доган, Борисов и Гешев са готови на всякакви престъпления, на битки по целия фронт на съпротивата им, за да осуетят разграждането на опората на модела - специализирания съд и прокуратура, и премахването на Гешев.

Ilian Vassilev

Това е най-нескопосаният опит на специализираната прокуратура, на Гешев и на Борисов, да заметат престъплението си че са нахлули като башибозук в президенството и са разследвали протестите като опит за държавен преврат?!, като са подслушвали масово и безогледно са нарушавали закона за да пазят властта на Борисов. И сега са измисли оправдание за идиотизмите си с лумпените на дежурния виновен Божков с поредната доза десетки обвинения. 
Всички знаят, че тези бойни групички излязоха от подлезите от страната на полицията, тоест със знанието на Гешев, именно за да оправдаят силовите изцепки на жандармерия и полиция по-късно.
Дори няма интрига какво ще реши днес ВСС по казуса Гешев. 
Преторианците на Доган, Борисов и Гешев са готови на всякакви престъпления, на битки по целия фронт на съпротивата им, за да осуетят разграждането на опората на модела - специализирания съд и прокуратура, и премахването на Гешев. Моделът е един и същ - както при Пирогов, редовите преторианци - прокурори защитават "божествения" Гешев, редовите доктори и мед сестри /не всички, но достатъчно малцинство активисти/ защитават аналога му Балтов, който е присвоял, но е споделял малка част от присвоеното от НЗОК.
Никой не разследва реципиентите на подкупите на Божков, защото тези пари не са кацнали от въздуха и изпарили се във въздуха - а са отишли при конкретни хора по цялата верига. 
Специализираните амазонки на Гешев търсят пиар дъвката Божков, който вече е виновен и за климатичните промени.
Ясно ли е защо прокуратурата не може да се реформира? Тя трябва да се закрие и преоснове наново. Както и ВСС.Битката започва от днес в Народното събрание, и ще продължи дълго. Но нямаме друга алтернатива - или разграждаме модела или слагаме кръст на България.
Подгответе се за още разкрития покрай подслушванията.

Фейсбук