Проруските предатели не са от вчера

Dan Ganchovski

 

Чудя се откъде имам този потрес и отвращение от проруски предатели, които защитават явно чужди шпиони и се сетих. В цялата комунистическа литература проруския предател е описан, като вселенски герой, а българският полицай, офицер, държавен чиновник, като нещо второстепенно и вредно. Нещо повече, като враг!
А всъщност в цялата, българска история, по отвратително нещо, по-смрадливо нещо, по-жестоко нещо, от комуниста-русофил, няма. По ретроградна опасност от тази напаст, не е имало. И те създадоха, тъпи техни наследници, носещи техните гени и ги поставиха да мачкат другите.
Можете ли да си представите - през 1940 година, в София пристига футболния отбор на 'Спартак" Москва, да играе със софийския АРС 14. Цялата комунистическа измет поддържа руския отбор, че даже руският агент Вапцаров отива в хотела им да им поднесе поздравления. Слава Богу, бил е само той? Представяте ли си с каква предателски слуз имаме работа. И тези хора наместиха децата и внуците си по най-високите позиции, а се чудим, защо е така. Не дезинфекцираме ли, няма да се оправим...няма да отлепим даже в насока възпитание в нормални ценности!
 
Фейсбук