Просто човекът е един от стожерите на отношенията с Газпром, бабувал е на доста договори, и ...

Ilian Vassilev

Румен Овчаров ме нарече лъжец, сам произнасяйки груби лъжи.  Партийна номенклатура с памперси и нейната Държавна сигурност. Да, имат голям проблем с мен и ще става все по-голям. 
Инкасиращите наредиха на Инкасатора да инкасира инкасираните, за да не инкасират него.. . 
Беше тръгнал да ме съди, спря. Но за това ме съди Делян Добрев, щафетно си предават палката.
Обсъждам дали да не реагирам, ако реагирам как да реагирам - включително  с право на отговор, но тази телевизия ми е противопоказна, но не заслужава съд.
Просто човекът е един от стожерите на отношенията с Газпром, бабувал е на доста договори, и ...
Много хора са нервни и ще стават все по-нервни.
И нещо за принципите - ако иска право на отговор Алтернативата ще му го предостави.
Иначе нищо не разбира от борсова търговия. Тези 150 лева на МВтч са ask цена, и в момента в който някой я даде сделката се затваря автоматически. Проблемът е, че рамките на този продукт няма наддаване със стартова цена. Това се случва при аукционите, които се правят за количества освободени по програмата за освобождаване на газ.
И човек се чуди, след като толкова близо следи борсата, как е пропуснал да забележи тези трикове при Николай Павлов? Мълча, мълча, мълча и изведнъж идва смяна на ръководството.
При Павлов имаше фаворити. При новото ръководство няма и старите фаворите са юрнали и Овчаров и Петков и Добрев и те са попаднали в глупава ситуация да изглеждат глупави единомишленици.

Фейсбук