Путин беше опериран, влоши ли се? Политологът говори за ситуацията в Кремъл

https://telegraf.com.ua/novosti-rossii/2022-05-23/5705874-putina-prooper...

Един от малкото, които знаят какво точно се случва с лидера на Русия, е непризнатият от световната общност президент на Беларус Александър Лукашенко

Президентът на Руската федерация, чийто здравен статус и възможни онкологични диагнози се обсъждат все повече напоследък, беше опериран. Лекарите съветват кървавия лидер на Руската федерация да се откаже от публични изказвания и срещи в близко бъдеще.

Това съобщи в понеделник, 23 май, историкът и политолог Валери Соловей, известен онлайн с предполагаемите си вътрешни лица от Кремъл.

По думите му в нощта на 17 май руският президент Владимир Путин е претърпял успешна хирургична операция. Медицинският персонал, който следи здравословното състояние на диктатора, настоя за ранна хирургична интервенция. Ето защо от 17 до 19 май Путин не присъства на информационни събития и поддържа връзка изключително със своя поддръжник, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев . По време на отсъствието на руския президент в информационното пространство бяха поставени „стари записи“ с негово участие, които бяха предварително приготвени, но самият Путин през този период два пъти провежда телефонни разговори.

Към вечерта на 20 май състоянието на президента се влошава. Беше възможно да се стабилизира до сутринта на 21 май. Медицинският персонал засега съветва кървавия лидер да си почине и го съветват да откаже да участва в срещите.

Найтингейл отбелязва още, че един от малкото хора, които са наясно какво се случва със здравето на Путин, е самопровъзгласилият се президент на Беларус Александър Лукашенко. Той обаче не знае всички подробности. Именно белоруският лидер, непризнат от световната общност, трябваше да предостави на Путин още една услуга и да разсее информацията за влошаване на здравето му.

Лукашенко беше привлечен да свидетелства пред целия свят, че "пациентът е повече жив, отколкото мъртъв" и обикновено за нов "заем" за режима му от Русия Картофеният лос ще потвърди всичко. Възможно е Лукашенко дори да се закълне на гроба на собствения си баща, който според самия Александър Григорович е загинал по време на Великата отечествена война десет години преди раждането си, че полутрупът на Путин е напълно здрав и води интересни разговори с него, спускайки се с каяци по това много известният Бочаров руче, като каране на ски през зимата “, пише Славей.

По-рано Telegraph съобщи, че здравословното състояние на руския президент Путин става все по-податливо на обсъждане в социалната мрежа. По-специално потребителите обръщат внимание на доста странните движения на лидера на Руската федерация по време на срещите му с политици.

Припомняме също, че известният окултист в Русия Андрей Космач предрече смъртта на кървавия руски лидер, отбелязвайки, че Путин може да умре още през май 2023 г.

Превод : Под лупа