Путин всегда с тобой

Както се пееше за мумията в саркофага на Червения площад така ще се пее и за Вова Владимирович - Путин всегда с тобой ...

Е, Русия като Русия ... Нищо ново, нищо неочаквано в страна, в която парите и цялата власт е на Съветите, пардон на избраните и назначени за олигарси къде с пагони, къде с криминално минало или просто приятели на Негово Величество Владимир I.

Поправките в Конституцията на Руската Федерация получават подкрепата на 74,18% от гласувалите, сочат първите резултати от рефендума, публикувани от Централната избирателна комисия на Русия.

Против са гласували 24,69%. Това са данните след обработката на 1% от бюлетините.

Гласуването приключи на територията на цяла Русия в 21:00 московско време, което съвпада с българското, като и секциите в най-западния регион на страната - Калининградска област са затворени. 

Резултатът е един - доживотна власт на Путин при тотално нагласен и фалшифициран вот, смята опозицията.

Известният руски журналист Александър Невзоров коментира тази вечер в седмичната си рубрика "Невзоровские среды" в ефира на Радио "Ехото на Москва" :

"Разбира се, днес е Ден на победата на мракобесието, лакеите , поповете, крадците и душителите . Ура, другари. Искаме да ви поздравим.... Ако слушателите имат усещането за непоправима трагедия, за смъртна тъга и безнадежност, предчувствие за попски и полицейски безпредел, окончателно удушване на бизнеса, прави сте, това е много вярно предчувствие. Властта получи секирата, която й липсваше.  Започва удушването на последните възможни свободи.... " - https://faktor.bg/bg/articles/nevzorov-1-8

 

"Под лупа"