Първата дама Юлияна Плевнелиева не долюбвала Гоце

Първата дама Юлияна Плевнелиева не долюбвала Георги ПървановНа 24 януари в. „Под лупа“ публикува в своя сайт http://burgas-podlupa.com/  и в своята Фейсбук страница http://www.facebook.com/pages/Под-лупа/  статията „Юлияна Плевнелиева - Първата дама“, в която публикувахме култовата реплика на госпожа Плевнелиева написана от нея в социалната мрежа Тwitter :

 yumito Yuliana

Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите…

18 Oct 10

Тази реплика (туит)буквално взриви Фейсбук и намери отражение и коментар в много български печатни и електронни медии и коментари в телевизионния ефир.

Въпреки сензацията, че една млада, интелигентна жена, която по стечение на обстоятелствата  днес е т.нар. първа дама ( съпруга на президента Росен Плевнелиев ) в своето общуване в социална мрежа е споделила нещо еретично за някои  за ортодоксалната партия ГЕРБ и за нейният лидер и премиер г-н Борисов, това не е всичко ...

Като млад човек тя проявява завидно чувство за непремерена откровеност и това според мен е едно от най-добрите й качества, за което не мога да не я харесвам.

Този естествен усет за откровеност я води до споделяне на една оценка за бившият ни президент Георги Първанов, наричан често в медиите с псевдонима му от времето на ДС -Гоце.

Насладете се на нейните оценки за Гоце отновно взети от Тwitter :

 yumito Yuliana

Кака ще те ретуитнееее! #idwtf [email protected] Президентът следва КДС http://yfrog.com/hshdop

25 Jan

 yumito Yuliana

Последна новогодишна реч на Гоце. Идат избори. През есента ще отроним по сълза от облекчение.

31 Dec 10

yumito Yuliana

Наглостта на Гоце 2: „Нека говорят каквото си искат, ще стане каквото трябва“. Няма капка елегантност в този.

28 Nov 10

 yumito Yuliana

Наглостта на Гоце: в миналото играл център нападател, сега бил плеймейкър, в бъдеще щял да играе каквото и да е… #fairplay

28 Nov 10

 yumito Yuliana

RT @CapitalBg: #ToW 7/12 @tsetska "Импичмънт е възможен само за пичове" Из "Конституция, джобно и илюстровано издание" ИК "ГЕРБ"

11 Mar 10

Преценете нейната човешка вярна оценка на личността на един бивш президент и един премиер, които може би са били като едно цяло през определени периоди или според техните прилики и разлики :

yumito Yuliana

Има някакъв (вероятно тъжен) човек с името Бойко Първанов.

9 Nov 10

Такава е Юлияна Плевнелиева открита, със свое собствено мнение разбираемо за всеки съвременен българин и загадъчна и неразбираема за консерватизма, който носи в себе си по-старото поколение българи, което очаква тя да стои покрай своя съпруг – президентът, на разни официални мероприятия и да показва тоалети, бижута и прически и разни модни аксесоари и да иницира по някоя инициатива като „Българската Коледа“ наместо да коментира българските абсурди в социалните мрежи. Лично аз я харесвам в досегашните й изяви.

Довършвайки тези редове ще шерна и аз това писание във Фейсбук, за който Юлияна Плевнелиева има оригинално мнение :

yumito Yuliana

@CapitalBg #TOW 6/6 RT @suncho: Ако Facebook беше български, вместо "Like", щеше да има бутон "Т'ва го знам"

14 Jul

екип "Под лупа"