Разплакан, бащата на Чочо: Стойчо не е убиец! Как отключи с белезници каса с три ключа?

Разплакан, бащата на Чочо: Стойчо не е убиец! Как отключи с белезници каса с три ключа?Петър Стоев, башата на Стойчо Стоев – Чочо, в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия, се яви разплакан и поднесе съболезнования на родителите на Мирослава. „Стойчо не е убиец! Може да се е забъркал в някакви неща, но той не е убиец!”, кетогоричен бе бащата. „Цветанов побърза да оправдае своите служители на МВР. В събота и неделя Чочо беше с мен на лов, ако ни вземат натривки и на двамата, той също стреля, какво ще излезе? Той също стреля в събота и неделя на лов…”

Бащата показа разрешително за оръжие – пистолет Глог и автомат Калашников. Чочо е държал оръжието в каса, която се отваря с ТРИ ключа!, каза още бащата. Касата е била дебела, с две врати, с два ключа и след отварянето е имало и трета, за която е трябвало трети ключ. Касата е правена лично от бащата.

КАК ЧОЧО С БЕЛЕЗНИЦИ ОТВОРИ С ТРИТЕ КЛЮЧА?

„Не е самоубийство!” категоричен бе Петър Стоев.

Бащата потвърди, че в жилището СЕГА няма ток. Не знае обаче дали по време на огледа е имало ток. В жилището влизат БАШ СПЕЦИАЛИСТИТЕ, каза бащата, нямало е дознател, нямало е вътре никой от пернишката полиция.

Оръжието се е намирало в един килер. Вратата на килера и касата се е допирала, поне пет минути му трябват за да отвори всичко, коментира бащата. Трябва да се направи експеримент за да се види кой изобщо може да отвори толкова врати. Нали е било втори оглед? Сега казват, че е първи. Вратите на килера и тоалетната изобщо не са си приличали за да могат полицаите да се объркат.

Не е било ясно защо ключовете са били у Чочо. С белезници по никакъв начин той не може да отвори касата!, категоричен е бащата. „Полицаите са длъжни да проверят всичко предварително! Те са длъжни и да го изпикаят ако трябва! С белезници как се застрелва?”, пита още бащата.

„Защо му дадоха тази възможност – да се укрие друга информация ли, защо го подлъгаха да бъде защитен свидетел? Какво им каза? Какво ги уби, какво ги притесни, за това, което им каза? ТОВА Е УБИЙСТВО! С ДЕЙСТВИЯТА СИ ГОЛЕМИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ГДБОП МУ ДАДОХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ УБИТ И АЗ ДА ПОГРЕБА СИНА СИ! ТОВА НЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ, А НАЙ-ДОВЕРЕНИТЕ НА ЦВЕТАНОВ! ТОВА БИЛИ НАЙ-ДОБРИТЕ,ТА ТОЙ ОБИЖДА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ЩОМ ТЕЗИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ! ВЛЕЗНАХА ВЪТРЕ, СВЪРШИХА СИ ПЪКЛЕНОТО ДЕЛО И СИ ОТИДОХА! И ТОГАВА ИЗВИКАХА ПЕРНИШКИТЕ ПОЛИЦАИ ДА ПРАВЯТ ОГЛЕДА! БОПАДЖИИТЕ ИЗБЕГАХА, ТЕ НЕ НАПРАВИХА ОГЛЕДА ЗА КОЙТО ОТИДОХА. ЗАЩО ОТИДОХА? ЗА ДА ГО УБИЯТ? И ИЗВИКАХА ПЕРНИШКИТЕ ПОЛИЦАИ ДА ПРАВЯТ ОГЛЕДА.”, каза още бащата.

НАЙ-ТЕЖКО Е, ЧЕ ОЧАКВАМ И МЕ ПРИТЕСНЯВА, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМАТ СЛЕДСТВИЕТО ОТ ПЕРНИК В СОФИЯ И ВСИЧКО ЩЕ ПРИКЛЮЧИ., разплака се бащата.

Ако беше психопат щеще да ги убие всичките, коментира още бащата.

На отстрещната страна на касата има дупка, тя стои там – свидетелства Петър Стоев. Той не е бягал, къде ще бяга, вънка има пернишки полицаи.

„Стойчо не е мутра. Той е с чисто съдебно минало. Задържан е, обвиняван е, но той има съшито съдебно минало”, каза още бащата. Във всичко можел да се е набъркал, но в този случай не!, категоричен е Стоев.

„Има нещо, което трябва да се изяснява, ТОЙ Е ПОЛУЧИЛ ИНФОРМАЦИЯ И ТОВА ГИ ЗАБОЛЯ, ЗАМЕСЕНИ СА ХОРА ОТ ВИСОКО, ПОЛИЦАЙ.”, апелира бащата.

„Огледа става в 12 на обяд, светло е, за какво им е бил ток, тия специалисти от ГДБОП хукват да оправят тока, защо, това ли е тяхната задача”, пита още бащата.

Бащата каза, че не е видял тялото на Чочо голо, взел го е от моргата облечен и го е погребал . Единственото, което му прави впечатление е, че дясната му ръка е с петна и е посиняла.

„ХОРАТА, СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ ГДБОП, АКО ИМАМ ЗДРАВЕ И СИЛИ ДА ИЗДЪРЖА, ЩЕ ГИ СЪДЯ! ИМАТ ЛИ ДЕЦА ТИЯ ХОРА, КАК ГИ ГЛЕДАТ ТЕЗИ ДЕЦА В ОЧИТЕ, КАК ГИ ПРЕГРЪЩАТ С ТИЯ КЪРВАВИ РЪЦЕ? С ТЕХНИТЕ УМИШЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ СЕ СТИГНА ДО ТОВА!”, потресен обеща бащата на Чочо.

Afera.bg