You are here

Разузнавач с уникални разкрития за парашутиста на Корнелия Тома Томов!

Бившият разузнавач Красимир Райдовски направи на пух и прах водачът в листата на БСП за Пиринско Тома Томов!

„Тома Томов би трябвало да се замисли има ли право да бъде това ново лице на БСП. Аз мога да му припомня факти, които той според напредналата си възраст е забравил.

През 1993 г. Томов ми отказа да бъде полезен медийно на тогавашния лидер на БСП Жан Виденов с мотива, че баща му е бил началник на затвора в Белене и „веднага ще го емнат от СДС“. Защо не се мотивира по същия начин и сега да откаже, когато го номинираха за депутат. Така дискредитира цяла партия, дава възможност на опозицията да плюе БСП.

Да не говорим за това как през 1995 г. ме убеждава, че министър-председателят Виденов трябва да пусне за приватизация тогавашната национална телевизионна мрежа „Ефир 2“ и приватизатор да бъде той. И накрая да не говорим за резултатите от ревизионния акт на БНТ през 1996 г. , които говорят как предаването на Тома Томов „Наблюдател“ е причинило щети на телевизията. Той беше агент на отдела, в който аз съм работил, и по неизвестни причини години наред след 1989 г. го прикриваха. Трябваше да бъде обявен, още когато беше шеф на „Стандарт“. Но по неизвестни за мен причини не го обявиха, че е агент, и той се чувстваше недостижим“, разкрива Райдовски 

http://7dnibansko.bg/archives/2736