Руски професор доказа, че да си член на Руската академия на науките не е сертификат за вменяемост

Иво Инджев

Руски професор доказва по безспорен начин, че да си член на Руската академия на науките не означава, че не си неук и невменяем.

Постижението е на професора от Руската академия на науките Владимир Матвеев. Пред учители и директори на училища той изнесъл чрез видеовръзка лекция, в която заявил, че “Холокост в такъв обем, за какъвто говорят историците, просто не е имало”, съобщи главният редактор на радио “Ехото на Москва”-Петербург Валерий Нечай. https://faktor.bg/bg/articles/smotanyatsi-ruski-profesor-o-z-polkovnik-6-mln-zhertvi-na-holokosta-sa-mit

Матвеев разкрил, че германците не са горили трупове на концлагеристи, защото (бедни те!) не разполагали с пещи със сгъстен въздух. Следователно познатите на цял свят кадри на изгорени трупове в концлагерите са инсценировка (от страна на Червената армия- освободителка на Освиенцим, както излиза). 

Освен това и газът бил мит. Нацистите просто го използвали за дезинфекция. С други думи, полезен е бил и за концлагеристите и за здравословното им общуване с управата и охраната на лагерите.

Не случайно Политковская написа в последната си книга, която се оказа завещание, че руският народ е склонен към фашизъм. Явно професорът е много представителен в това отношение. Цитирал съм я и друг път, но да припомня отново какво констатира тя.

Във връзка с поредното зверско убийство на расова основа, подклаждано от истерията срещу човешки същества с мургав вид, след като в кофи за боклук в Москва за пореден път са намерени отрязани глави на „черногъзи” (както народецът в Русия масово нарича мургавите човешки същества) Политковская регистрира:

„Такива са резултатите от расистката пропаганда в предизборната кампания. Нашият народ е много податлив на фашистка пропаганда и реагира веднага. По рано този месец Родина, партията на Дмитрий Рогозин, спечели в Москва 15 процента” (2003-та година- бел. ivo.bg).
(”Руски дневник”, стр. 56)

От кратката дописка за епохалното откритие на руския професор и полковник от резерва най-ми хареса още по-краткото описание на професионалната му характеристика. Сред нея между другото се мъдри твърдението, че е преподавател по международен тероризъм. Може да е грешка в превода, но е вярна.  

Моля, не го съдете строго. Ние тук си имаме политици, подписали се под подобни твърдения, което не им пречи от години да тероризират българската демокрация със своето шумно присъствие, включително в парламента. А на базарите у нас свободно се продават сувенири с лика на Хитлер, Сталин и Путин.

Така че не ни отива да се правим на възмутени с широко затворени очи какво се случва – особено по отношения на продължаващата монументална прослава на съветската окупация като “освобождение” на България, чиято (де)комунизация е узаконена, но не и по отношение на вносната версия на съветския комунизъм в чистия му болшевишки вид.

НА СНИМКАТА: В Русия, по липсата на декомунизация, има и паметници на съветската дехуманизация. Като този в Челябинск, градът, буквално “бомбардиран” радиоактивно от избухнало открито сметище с отработено ядрено гориво в зората на съветската атомна програма. Не е ясно дали някакво същество, пострадало от радиацията, е позирало на твореца, но е видно, че трябва да си луд да се заселиш  в град, който те посреща на входа си с предложение да ти направят лоботомия (след или преди кастрация).