You are here

Руснаците към Путин: Заседя се твърде дълго на трона

Путнин, ти наистина ли мислиш, че народът вярва в този цирк с подставените въпроси, зададе въпрос зрител по време на така наречената "Пряка линия с народа" на Владимир Путин

 

"Цяла Русия смята, че се заседяхте на трона", написа зрител на 15-та "пряка линия с народа", годишната пресконференция на руския президент Владимир Путин.

По време на пресконференцията на екрана се изписваха въпросите към Путин, но когато "неудобните" въпроси и мнения станаха десетки това беше прекратено.

2_05.jpg

"До кога ще слушаме, пари няма, дръжте се", попита пенсионерката Елена Валентиновна.

3_03.jpg

"Кога ще престанете да нарушавата разпоредбата на Конституцията за максимум два президенски мандата", пита друг гражданин.

5_02.jpg

"Думите Ви: Не предаваме своите за корупционерите и крадците от хазната ли се отнасят?"

7.jpeg

"Довиждане, Владимир Владимирович!"

 

8_01.jpg

"Може би сте уморен и Ви е време да си отпочинете?"

9_02.jpg

"Кога ще бъде възроден Съветският съюз?"

10_02.jpg

"Кога ще подадете оставка?", Александър Чулков, Перм

11_02.jpg

"Путнин, ти наистина ли мислиш, че народът вярва в този цирк с подставените въпроси?"

16_01.jpg

"Три президентски мандата-достатъчно!"

20_01.png

"На Ердоган отмъстихме ли му или още не сме?"

13_02.png

"Защо понякога не се вижда лентата с въпросите? Специално ли не я показват операторите, за да не виждат хората какви въпроси се задават?"

Тази година така наречената "Пряка линия с народа" на Путин беше отменена след първия антикорупционен протест, на който в цяла Русия излязоха стотици хиляди протестиращи против кремълския режим.

Тя беше изненадващо възобновена два дни след втория национален протест против коруцията, на който бяха арестувани близо 300 души, сред които и 138 непълнолетни.

За първи път във формата се включва и така нареченият скрол, електронна лента на екрана, на която директно се изписваха въпросите на зрителите, но както става ясно от въпроса на последния зрител-тя е била скривана заради "неудобни въпроси".

http://www.faktor.bg