Рут Колева бита от звезда на "Стъклен дом" и МВнР пред наказателен паркинг

 

От инцидент на наказателен паркинг се оплака певицата Рут Колева в столицата тази вечер. Между изпълнителката и съпругата на инвеститор от Оман възникнал конфликт, в който се стигнало до удари, ритници и жалби в Пето районно. Певицата показа и снимки във Фейсбук на синини. И двете страни си разменят обвинения.

 

„Докато тя разпитваше защо има глоба, той обиждаше и България, каза, че българите сме измамници и че сме прост народ, и аз на английски го помолих учтиво да се въздържа от такива коментари, при положение че хората го чуваме, няма значение на какъв език говори”, разказа пред БТВ Рут Колева.

„От този момент нататък тя започна да ме обижда, каза, че съм наркоманка. Аз извадих телефона и казах, че ще я снимам. Тръгна към мен, започна да ме бие, имам рани по цялото тяло, има записи от камерите, не съм отвърнала в нито един момент”, допълни изпълнителката.

По думите й цялата случка се е разиграла пред поне 10 свидетели. „Тя нарече съпруга ми мръсен терорист. Ето, одра ме, скъса ми гривната”, отговори й Деница Михайлова, позната от сериала "Стъклен дом". „Не съм се била с никого, помолих я да изтрие снимките, взех телефона й от ръцете, след което тя започна да ме драска", допълни тя.

Дори и да работиш във МВнР и да си с ромски произход не означава да си интегрирана ... Азбучен пример за т.нар. ромска интеграция ...

по faktor.bg