Скандиранията “Бойко, Бойко”, не можаха да заглушат освиркването му в Дупница

Верен на обичая си да се крие от свои критици сред гражданите бившият премиер и собственик на ГЕРБ днес реши да изненада със себе си град Дупница. Беше изненадан обаче с викове “ ууу” и “ не те ли е срам”. https://frognews.bg/novini/osvirkaha-borisov-dupnitsa.html

Не, не го е срам. Видя се от отказа му да покаже дори, че е чул освиркването, което строените партийците за посрещането му се опитаха да заглушат с ръкопляскания и скандирания “Бойко, Бойко” . На малко име, както обикновено, за да се знае колко си е близък с народа и по-точно с онази част от него, която той смята за народ, а не за “тулупи”, “матрял” и прочее нечестива паплач, която отказва да му целува ръка и каквото и да било друго.

Ефект от заклеймяването му все пак имаше. Разговорът му с подмазвачите се оказа необичайно кратък поради изчерпването на овациите и той побърза да се шмугне в сградата, обитавана от партията му. 

Това, с което бившият премиер не може да изненада никого, е поредната негова демонстрация на пълното разминаване между заклеймяващите му бръщолевения по темата за вината на сегашните управляващи за новия пик на панднемията и собственото му поведение в този контекст. Защо и този път той демонстрира презрение към носенето на маски, ръкувайки се наред с посрещачите си, които му подражаваха в това отношение.

 

 

 

 

 

 

Храброст пред опасността от заразяване? Не, дебелокожие е. То явно е заразно за приближените му. Как да сложат маски заместникът му в партията Дончев, бившият вътрешен министър Терзийски и прочее гербаджии, когато това би прозвучало като упрек към техния началник? Те са му отдали под наем името и достойнството си, може и живота си да прежалят!