Слави Трифонов спечели дело срещу Валери Симеонов

По разследване на репортера Станислав Балабанов

 

Слави Трифонов спечели дело срещу Валери Симеонов. Става въпрос за разследване на репортера на телевизия 7/8 Станислав Балабанов. В него той разкрива настаняването на военни в частния хотел на Валери Симеонов "Козият рог", в Малко Търново. 

"Върховният Касационен Съд потвърди, че хотел "Козият рог" е собственост на фирма "Скат ООД" , а собственик на тази фирма с над 90 % е Валери Симеонов.
Същият този субект ще трябва да заплати на Слави Трифонов всички разноски по делото", съобщи Балабанов във Фейсбук. 

Ето и публикуцията:

През април 2017 г.  имах възможността да направя разследване свързано с настаняването на военни в частния хотел на Валери Симеонов "Козият рог", в Малко Търново. 
Бях провокиран, тогава, от разпространена в медиите информация, че въпросният Валери Симеонов печели от държавни пари, прибирайки  командировъчните на българските военнослужещи по границата ни в частния си хотел.
Разследването го излъчихме в "Шоуто на Слави" тогава, в ефира на една друга телевизия, като още тогава доказахме, че Валери Симеонов е собственик на този хотел и печели от държавни пари, което е абсолютен пример за конфликт на интереси.
Ако си спомняте, още тогава, Валери Симеонов тръгна да ни съди, обвиняваше ни, че лъжем, кълнеше се, че "ще вземе скалпа" на Слави Трифонов.
Да, ама не.
Днес, Върховният Касационен Съд потвърди, че хотел "Козият рог" е собственост на фирма "Скат ООД" , а собственик на тази фирма с над 90 % е Валери Симеонов.
Същият този субект ще трябва да заплати на Слави Трифонов всички разноски по делото.
И съдът доказа, че Валери Сименов не е нищо повече от един обикновен лъжец!
#оставка

https://eurocom.bg/new/slavi-trifonov-specheli-delo-sreshchu-valeri-sime...