След три дни - срокът на чудото - вече никой няма да си спомня. Нито Кошлуков от БНТ, нито Гена Трайкова от БТВ, която забрави за предишните посегателства, както ще забрави при следващото посегателство сегашното върху Слави Ангелов

Силно се съмнявам, че ще разкрият извършителите, още повече поръчителите на нападението на Слави Ангелов. Това е норма в работата на следствие и прокуратура. В дните непосрествено след събитието - закани, обещания, твърдо говорене пред медиите. След три дни - срокът на чудото - вече никой няма да си спомня. Нито Кошлуков от БНТ, нито Гена Трайкова от БТВ, която забрави за предишните посегателства, както ще забрави при следващото посегателство сегашното върху Слави Ангелов. Да не говорим за Нова ТВ - гумено говорене и нищо... Защото ще накърнят имиджа на Главния, който гони битовата престъпност и днес е заловил три кила суджук и две бутилки ракия, абсолютно нелегално придобити и още по нелегално произведени от тъмни субекти, естествено разположени в "организирана престъпна група".
Солидарността на журналистите от казионните медии ще бъде няколко дни, максимум три и след това пак повече от същото "успехи, прес конференции, реалити формати на управляващите". Нон стоп.
 
Фейсбук