You are here

Слуховете за затварянето на АЕЦ "Козлодуй" се оказаха лъжа

В средата на май най-фотогеничния енерГЕПИен "експерт" пусна слух, че ядрените оператори в АЕЦ "Козлодуй" са толкова добри, че някой се опитва да ги купува на куп. Ако това беше вярно и изкупването беше стартирало следваше затваряне на АЕЦ "Козлодуй", поради липса на квалифициран персонал и драстичен скок на борсовите цени на електроенергията. Вместо това вече ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН от ЧЕТИРНАДЕСЕТ възможни, за настоящия месец юни, ви показвам подобно сравнение (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

* Данните на фоновата, сивата графика, за месец юни, са получени до датата в заглавието на графиката, включително.

За да се убедите в достоверността на заклинанието на най-фотогеничния енерГЕПИен "експерт", а също така и в други негови "прозрения" вижте краткото видео (1:51 мин.), по-долу. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Z2UVLFOdNZc

Задача за домашно! А някой от вас виждал ли е поне веднъж през живота си графика, дело на същия енерГЕПИен "експерт", която да ви е донесла полезна информация? Внимавайте с отговора! Все пак той е мултимилионер.

То да беше само този "експерт"? Самият премиер, също в средата на май, така бързо започна за съкращава живота на АЕЦ-а, че до края на юни тя наистина трябваше да бъде спряна. Вижте и второто кратко видео.