Соня Колтуклиева : "Към ТВ-прокурорите Антон Хекимян и Виктор Николаев - колко лева са вашите месечни заплати, Тони и Вики?"

Соня Колтуклиева

 

Към ТВ-прокурорите Антон Хекимян и Виктор Николаев, към драскачите и наперения слугинаж: когато питате Елена Йончева колко от парите по договора й за документалните филми за ТВ7 е отделяла за хонорари на себе си и на екипа си, готови ли сте да отговорите:

- колко лева са вашите месечни заплати, Тони и Вики?
- колко лева са месечните заплати на Вяра Анкова, Силва Зурлева, колко пари от Нова ТВ смъква годишно от години Дидие Щосел; колко лева прибират продуцентите на реалити-програмите...може да попитате Александър Сталийски колко милиона му даде Цветан Василев за студиото в покрайнините на София; можете да попитате Николай Бареков колко милиона му даде Цветан Василев за техниката на “Къртицата”, още много подобни въпроси могат да бъдат зададени, но по “големите” телевизии не го правят. 
И не ми казвайте, че това са частни медии. Не са. Голяма част от издръжката им идва от пари от държавата и еврофондовете.

...Шубето е голям страх, както е казал народът.

П.П. Някой от вас да е бил на бойно поле или в размирна държава?! Най-страшното бойно поле, което сте виждали е кишата по софийските улици.

Фейсбук