Со кротце, со благо и со много психокютек един горд народ се превърна в уплашено и послушно племе.

Ilian Vassilev

Програмата на казионните медии - со кротце, со благо и со много психокютек. Сутрин - риалити прес конференции на генерала. Новини по повод на конференцията и от света по вируса обобщено още заразени, още починали.
Турски или друг сериал. Обяд - риалити пресконференция Пак новини и още от същото. Пак сериал - след обяд извънредно включване риалити на главния за да ви убеди че всичко е под контрол и само конграчулейшънс. Пази властта, не вас
Вечер от 17 часа новини, анализи само с лица на властта, и пак риалити пресконференция на Генерала. Вече ги започна по час.
Сериали, Късна вечер може и посред нощ последните данни за това как данните, за които ви казват са под 20 процента от реалните, са набъбнали с 20 случая, и вие знаете че това не е цялата истина, но поне имате усещането че някои си изпълнява функциите. Какви точно е друга работа.
Заспивате с едничката мисъл и радост че не сте в данните, И че у нас не е като в Италия и ако не слушате ще отидете на едно от леглата на обречените в Зала Армеец.
Со кротце, со благо и со много психокютек един горд народ се превърна в уплашено и послушно племе.
Междувременно вече не сте са себе си и проявявате всяка възможно психосоматика както в по Джеръм Джеръм "Трима души в една лодка". За морската болест и водата в коляното иде реч.
Живот в карантина в България като Хотел Калифорния, по всяко време можете да се чекнете аут, но никога не можете да си тръгнете.

Фейсбук