Спецов – човекът на всички президенти, един премиер и всички Задкулисия

Grigor Lilov

МИНИСТЪР АСЕН ВАСИЛЕВ,
СПРЕТЕ ДА ШИКАЛКАВИТЕ!
**** Кампания по защита на шефа на НАП **** За да скрият уязвимото за мошеника, пак фалшифицираха Търговския регистър
Днес в парамента министър Асен Василев обясни, че шефът на НАП е светла и достойна личност: не крил данъци от държавата, нямал си е вземане-даване с разни негромтни роми – бушони, нямало е пране на пари, нямало е конфликт на интереси.
Данните и доказателствата от моето разследване категорично се разминават с тези думи.
(пост от 18 май)
ТРИМА ПРЕЗИДЕНТИ, МОЖЕ БИ И ЧЕТВЪРТИ,
ЕДИН ПРЕМИЕР, КОНТРОЛЬОРЪТ МУ И НЯКОЛКО МИНИСТРИ ЗАД КУЛТУРИСТА – ШЕФ НА НАП

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/3905793349536575

 

Ревизията започва през 2015 г., т.е. след като купува фирмата, Спецов влиза в ревизия, а я продава през април 2016 година, посочи министър Асен Василев. На 17 юни 2016 година е подаден ревизионният акт. Той не можа да каже кога е даден ревизионният доклад и на кого, но повтори, че е абсурдно някой да се страхува от ревизия на периоди, в които не е бил управител.
.
1. ПЪРВА ЛЪЖА
Да чуем министъра:
- Така задълженията и ревизията на фирмата "Гранекс Трейдър" (дружеството на Спецов) включват период, в който той нито е бил неин собственик, нито неин управител.
Кръгла лъжа на квадрат!
Ваша, г-н Василев!
Изречена със съдействието на Търговския регистър, който за пореден път със задна дата фалшифицира документацията за реални събития, състояли се в миналото.
Защото Румен Спецов управлява и ръководи фирмата още преди ревизионния акт. И подписва отчета за дейността й през 2014 г. на 28 февурари 2015, макар че според новите данни в регистъра все още е никакъв там.
.
Господа от правителството, нещо се бяхте заканили да смените ръководството на Търговския регистър. Да ви напомня, че и ЕС ви напомни, че родният регистър последователно и упорито, въпреки поетите ангажименти, отказва да се включи в европейската мрежа. В пост за острото писмо на ЕК посочих защо - защото тогава фалшификациите в него ще предизвикат освен родни и международни скандали
Та докога ще се разсейвате?
Или човекът на една мафия в този Търговски регистър, която се изчегърта, вече се е продал на друга мафия – тази на изчегъртващите?
.
2 ВТОРА ЛЪЖА
Преди два месеца казахте, че ако се установи, че ревизията е започнала по времето, когато Спецов е бил шеф-диригент на фирмата, ще го освободите от поста му. Сега това е доказано (не всичко може да се фалшифицира) Но си измивате ръцете с Прокуратурата, на която сте били предали документацията.
Следователно тогава излъгахте с Вашия ангажимент.
И сега продължавате да лъжете.
.
Прокуратурата пък от своя страна изцяло е засекретила разследването, което уж води.
Така Задкулисията си подават топката един на друг, макар че в публичните очи се правят, че воюват. Подават си, за да оставят на такова ключово място – като шеф на Националната агенция по приходите един безспорен мошеник и аферист.
.
3 ТРЕТА ЛЪЖА
Спецов нямал нищо общо с фирмата, преди да я придобие.
Напротив – имал е.
Тя е била на Плама Желева. А коя е Плама Желева?.
Плама Желема е Плама Спецова – съпругата на Румен Спецов. Желева е моминското й име.
4 ЛЪЖА
Премълчаването е равностойно на лъжа.
Вие, г-н министър, премълчавате, че Румен Спецов е бил в тежък конфликт на интереси.
Защото по същото време като държавен служител е участвал или е ръководил и др. частни фирми. Знаете, че законът забранява изрично подобен „дуализъм”
И още нещо много съществено премълчавате.
Като отговорен служител в контролната дирекция на НАП той е бил ключов фактор в контрола върху сделките със зърно.
„Гранекс трейдър” се е занимавала с търговия със зърно.
И веднага след милионите приходи от нея е шатната на неграмотен ром-бушон, за да се спести дължимото ДДС-то.
 
„Изчегъртването” предполага, че се отстраняват лицата без морал и нравствени качества и се дава път на лица с такива качества.
Слабо ме интересува за колко чуждестранни разузнавания работи Румен Спецов, както неволно намекнахте или се изпуснахте навремето Вие, г-н министър Василев. И за три такива да е, не работи за България. Пък и какви грижи за България ще полага истинският му работодател (винаги е един от всичките) в такива случаи на такава сложна двойна и тройна игра? - Никакви.
.
Господа бивши и настоящи президенти,
С действия и бездействия Вие доказвате, че не сте президенти. Трябва ли и Вас да питаме дали и вие сте наети на работа като президенти от Задкулисието и вероятно същият работодател като този на културиста Румен Спецов.
.
**** Линк към аферата Румен Спецов, бушоните-роми, съдружниците - издирвани от МВР за др. престъпления и президентската и премиерска закрила през тези десетилетия.
ТРИМА ПРЕЗИДЕНТИ, МОЖЕ БИ И ЧЕТВЪРТИ,
ЕДИН ПРЕМИЕР, КОНТРОЛЬОРЪТ МУ И НЯКОЛКО МИНИСТРИ ЗАД КУЛТУРИСТА – ШЕФ НА НАП
**** Давам отчети на фирмата, подписан от самия Румен Спецов по времето, когато според политически актуалните в момента редакции (фалшификации) на Търговския регистър нито е бил управител, нито собственик на такава фирма
 
Фейсбук