Сравнението между Путин и Зеленски се налага от само себе си.

 
Сравнението между Путин и Зеленски се налага от само себе си.
Зеленски на фронта, в най-горещата точка, Путин - скрит в бункера си.
Зеленски във Вашингтон, приет от американския президент, Путин - в Минск , приет от белоруския диктатор, но дори и там неуважаван.
Путин стегнат в костюм, покатерен на токчета, смачкан в комплексарщината си, Зеленски няма никакви комплекси за ниския си ръст, защото човешкият му ръст на лидер е високо извисен над всички лидери в Европа и света. И ето го, в обичайното си облекло (Украйна е във война, няма нужда от костюми и вратовръзки, а от ракети) спокойно изправен до американския президент Байдън.
Зеленски хубаво им каза, че в момента Украйна прави това, което някога вършеха САЩ срещу тоталитарната държава на Хитлер. Но всеки човек с елементарни познания по история се сеща, че Украйна прави много повече. Защото за разлика от САЩ и Великобритания през ВСВ , Украйна не се е съюзила с друга тоталитарна държава срещу днешна тоталитарна Русия.
Шапки долу!
И нека идващата Нова година донесе на България независимост от всякога проклета по думите на Раковкси Русия и дай Боже и на българите смел и умен лидер като Зеленски, на света и Европа мир и благоденствие без тоталитарна Русия, с една свободна и просперираща Украйна!