Темата Решетников-Радев, не че е валидна, но пишман политици спестяват най-важната част, че Решетников договори Радев с Борисов, тоест там е "държавната измяна".

Ilian Vassilev

Всъщност "скандалът" от вчера е, че се подслушва президента и че се публикуват СРС-та с него. Това е пряко нарушение на закона и на конституцията.
От СРС-та става ясно, че този генерал Цонко Стойков е знаел за какво става реч и нарочно се опитва да компрометира Радев.
Но за мен по-важния въпрос ако някой подслушва президента и шефа на ВВС, това означава че националната ни сигурност е пробита. Тази информация може да отива към всяка друга разузнавателна служба.
Искам да зная името на съдията разрешил СРС-тата.
Значи ДАНС уж слуша Стойков, шефа на ВВС. пък реалната цел е президента.
От първоналния суспенс - "държавна измяна", остана само "претоплена" манджа от отдавна известна случка. Да напомня, всичко това бе изнесено от тогавашния министър Ненчев и Борисов се затрая.
Атаката сега е от библиотекарите, Пеевски и Борисов е прозрачно ясно предизвикана от намеренията на Радев да иска промяна в Конституцията и ограничи прокурорската държава. При това от хора, които целите са нагазили в грях и поквара. Включително самият Гешев.Веднага изпълзяха по студията недоразуменията като Близнашки.
Кое обаче е най-странното? Това че Нинова мълчи. Което потвърждава, че Радев не е контролиран от нея и не изпълнява поръчки. А щом не могат да го контролират защо да не го свалят и на негово място да се възкачи Йотова.
Както се видя при издигането на Цацаров, БСП е половината Пеевски, включитлено самата Нинова.
Щом мълчи и то по-толкова елементарен за разгадаване повод, значи планът е предварително съгласуван с нея, да си трае и да не ангажира БСП с официална позиция.
Темата Решетников-Радев, не че е валидна, но пишман политици спестяват най-важната част, че Решетников договори Радев с Борисов, тоест там е "държавната измяна".
От една страна, Радев никак не иска да влиза в словесна битка - особено докато основните кукловоди мълчат. Да на говорим, че каквото и да каже, ще излезе че се оправдава.
От друга обаче, както казуса с назначаването на главния прокурор показа, с тези хора или приемаш войната и я водиш открито, или стъпка по стъпка отстъпваш територия.
И още нещо по темата русофилия и интереси на Русия, защото ми писна от лаици и манипулации за да разберете къде стои Радев в схемата.
Нинова и БСП, тези които мълчат подозрително, по заръка на Пеевски, са тези които се обявиха против изгонването на руските дипломати. Радев защити действията на българските служби. Като главнокомандващ. При това не само сега, но и при предишното изгонване.
Неговият проблем е ментален, заради съветското му съзнание и привързаност към Русия. Но до този момент не е копие на русофилството при БСП и Нинова. Те затова и не го долюбват, че не им играе по свирката.
Не само Нинова мълчи. Ориентирайте се по реакцията на и другите русофили - мълчат!?! А всичко, което е Пеевски го атакува. Ако това не може да ви отвори сетивата, значи сте ги загубили. И не е нужно да четете този пост.
Радев да побърза и да предложи промените в конституцията за да спре плъзгането ни към прокурорска държава, включително ако трябва през референдум. На атаката с атака. Само от сила разбират тези мушмороци.
Да не оставя сянка от съмнение, вижте ми предишните постове, критикувал съм Радев, както малцина и то от принципни позиции, а не заради кокошкарските причини, които Гешев вчера изтъкна. Забележете кои го атакуват - потънали в грях и поквара хора, всеки един от които е крал са милиони и милиони, прегазвал е човешки съдби, пряко или косвено и довел до смъртта на много хора - от Доган, през Пеевски, Борисов и т.н.
Щом БСП и Нинова мълчат - значи Радев има моята подкрепа ако внесе обещаните промени и се противопостави на Пеевски-Гешев-Борисов. Факт е, че битката е между две групи, които симпатизират на Русия, но разликата е огромна. Пеевски-Гешев-Борисов го правят през корупция и лично облагодетелстване.

Фейсбук