Ти да видиш : Един честен политик Борисов, категоризира друг политик като Валери Симеонов за честен

Валери Симеонов за мен е честен човек, заяви в Шумен премиерът Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос дали поведението на вицепремиера за демографската и икономическа политика в настоящия кабинет обтяга отношенията в коалицията, но ...

 „Всички сме се родили с някакъв характер, всеки си има своите качества и достойнства. 350 000 български граждани са гласували, а на президентските избори над 550 000 за тези лидери. Аз се съобразявам с това, което народът е казал и щом така са си го харесали те и ние го харесваме такъв. Валери Симеонов има по-рязък изказ, но за сметка на това – точен. За мен той е честен човек, който се бори да си защити и хората в случая, и сутринта по неговия си начин поднесе своите извинения“, обясни Борисов. Случилото се обаче трябва да е обица на ухото за всички, смята премиерът. 

„От една страна е глупост, от друга страна след като следваме принципа, не трябва да допускаме подобни неща, за което платиха с кариерите си заместник-министърът на регионално развитие и т.н. И това да ни е обица на всички на ухото“, заяви Бойко Борисов.

Дали обаче заради коалицията в управлението Бойко Борисов не е забравил някои неща за един "честен" политик и бизнесмен като Валери Симеонов ?!

"По политическа тъпота Валери Симеонов може да се сравнява само с Цветан Цветанов. Това написа през ноември 2016 г. в социалните мрежи журналистката Мира Баджева. Ето нейният коментар без редакторска намеса - frognews.bg/news_124011/Mira-Badjeva-Po-politicheska-tapota-Valeri-Simeonov-moje-da-se-sravniava-samo-s-TSvetanov

Доскоро смятах, че няма тукашен политик, който да надмине "мащаба" му. Е, има. Симеонов - с типичния си самодоволен тарикатлък на случайно попаднал в "голямата игра" - си мисли, че ще изиграе всички и ще напомпа егати мускулестия имидж, ако формира правителство.

Борисов - с типичния си женски рефлекс да се прави на умряла лисица, когато трябва - оставя завалията Симеонов да си мисли, че ще засвири по неговата партитура."

 

Ето как един честен политик се изказва за друг честен политик като Бойко Борисовhttp://frognews.bg/news_132421/Sapunenata-liubov-mejdu-natsionalistite-i...

 

"Не е редно Борисов да оглави бъдещо правителство. При предното гласуване на неговия кабинет лично го предупредих, че трети път няма да има, не защото имам трайно негативно отношение, а заради двата прекратени мандата без това да се консултира с подкрепящите партии", обясни Симеонов.

28 март 2017 г. Валери Симеонов по въпроса трябва ли Борисов да оглави ново правителство.

„След като Борисов беше премиер, всеки може. Не може цял ден да гледаш телевизия и да се разхождаш. Имаше няколко министри, които можеха да бъдат много по-добри премиери. Борисов е голямо гюле, което тегне на ГЕРБ. Това е самовлюбен, откъснат от живота мегаломан. Свърши тоя! Изгоря! ГЕРБ има бъдеще, но не с тоя”.

 

8 декември 2016 г. Валери Симеонов изразява разочарованието си от оставката на Борисов.

"Ние сме законодателна власт, господин Борисов е наш подчинен – ние решаваме, той изпълнява. Това е положението".

 

4 юни 2016 г. Валери Симеонов показва на Бойко Борисов кой е шефа.

Докато беше кмет на София, г-н Борисов, не пропускаше да ме кани „спешно“ на кафе – ей така, да си поговорим и да съм кажел от какво имам „нужда“. Подписвам се под тези думи, мога да ги докажа с обаждането. Звънеше преди и след изборите през 2009, когато го изобличихме, че на 19 август 2009 е спал в хотела на Валентин Златев. Знаете, че Борисов обича да досажда на медиите, които не му се водят по свирката. Аз обаче не пожелах да отида да говоря с него. Никой не може да ме купи. Нямам желание да го виждам повече.

29 август 2012 г. Валери Симеонов за ранните си контакти с Бойко Борисов

А ето какво прави един честен политик като Валери Симеонов според съюзниците му от "Атака" отразени в ТВ "АЛФА"

/08.10.2013/ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ Е СЪДЕН ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ ПРЕЗ 1992-ра ГОДИНА -

http://www.alfa.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/08-10-2013-%D0%B2%D0%B...

/15.07.2013/ Атака сигнализира за финансовите злоупотреби на Валери Симеонов

http://www.alfa.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/15-07-2013-%D0%B0%D1%8...

Скандалните далавери на Валери Симеонов

http://www.alfa.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%...

Препоръчваме и още две видеа отново от ТВ "АЛФА" публикувани в сайта ни :

Далаверите на Валери Симеонов Част 1

http://burgas-podlupa.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%...

Далаверите на Валери Симеонов Част 2

http://burgas-podlupa.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%...

Ти да видиш ... Едни честни политици са се навъдили в управлението на България, че просто да не повярваш ... Ама кои сме ние да не вярваме на Светиня Му ?!

"Под лупа"