You are here

Това е битката на Босия.Катастрофи причинени от некадърни и неграмотни шофьори придобили шофьорските си книжки по престъпен начин чрез корупционни схеми в ДАИ

Georgi Borisov Georgiev

За неразбралите и неразбиращите.
Всяка година по пътищата на България загиват по над 700 човека, ранените са над 8000, а трайно инвалидизираните са около 700 българи. Всяка година. Голяма част от тези катастрофи са причинени от некадърни и неграмотни шофьори. Голяма част от тях са придобили шофьорските си книжки по престъпен начин, чрез корупционни схеми в ДАИ. През същите тези години Ивайло Московски е трети мандат министър на транспорта от ГЕРБ и ДАИ са му на пряко подчинение. Самият Московски завява: "Не мога да се спрявя с корупцията в ДАИ" Корупция, която убива. 
Затова Кольо Босия иска оставката на Московски, защото с бездействието, нежеланието и неспособността му да се справи с корупцията в подчинената му агенция, минитсъра допринася за жервтите и ранените по пътищата. Московски пряко носи отговорност за стотици човешки трагедии, заради неизпълнението на служебните си задължения и неупражнен контрол върху дейността на ДАИ. Наказателна отговорност. Носи отговорност и за смъртта на детето си. 
С колегите ми от БОЕЦ подкрепяме Босия и исканията му. Защото всеки от нас може да е следващата жертва. Може да са децата, близките, родителите ни. На Московски не му дреме, но на мен ми дреме. Московски, Буда и останалите тулупи се возят в служебни бронирани лимузини с охрана и кортеж и са недосегаеми за злото, което хранят. Убийците по пътищата и пътищата убийци, които те създават убиват нас. И ние трябва да се защитим и реагираме. 
Това е битката на Босия. Това е общата ни битка. 
#ЖивотЗаБосия
#ОставкаМосковски
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук