You are here

Този човек започва да барикадира България, да я превръща в обсадна крепост, да позиционира себе си срещу лошия Запад, само и само за да запази властта си

Ilian Vassilev

След "изявата" от сутринта вече няма никакво съмнение, Борисов ще се кара на ЕНП и на западните лидери, които обърнаха внимание на убийството на Виктория и призоваха властите да разкрият убиеца. А световните медии разказаха за последните журналистически - професионална изяви на убитата. И какво е обидното за властта или "омаскаряването"? От тази сутрин Борисов е в лагера на Орбан - маската му падна. Този човек започва да барикадира България, да я превръща в обсадна крепост, да позиционира себе си срещу лошия Запад, само и само за да запази властта си.
Това беше неизбежно - авторитарната власт винаги се изражда в търсенето на врага и за свързването на външния и вътрешния враг. Всичко е удобно - националистите получават най-удобната топка и пистата по която, вече с замръкнал бежански проблем, могат да спечелят следващите избори. Идиоти братя, идиоти - ще разсипят държавата си само за да докажат патологията в характера си.

Фейсбук