Тръмп предизвика Хилъри Клинтън с предложение двамата да се тестват за наркотици преди последния телевизионен сблъсък

Тръмп : Клинтън бе друсана на последния дебат

Републиканецът Доналд Тръмп реши да не остане длъжник на опонентите си, които се опитаха да го компрометират, тиражирайки информация, че милиардерът си позволявал да притиска сексуално млади жени.

Кандидатът за президент атакува в Ню Хемпшир опонентката си Хилъри Клинтън, заявявайки, че е била надрусана ("pumped up") по време на последния кандидат-президентски дебат", съобщи Би Би Си.

Милиардерът предизвика кандидатката на демократите с предложение двамата да се тестват за наркотици преди последния телевизионен сблъсък, който ще е в четвъртък, 20 октомври.

Според Тръмп Хилъри е била неестествено жизнена по време на миналия дебат, а след това "едва долази до колата си". Той обяви още и че изборите все повече изглеждат нагласени.

 

Причината за коментарите му са последните данни, според които сексскандалът със записа как се хвали, че хваща жени за гениталиите им, е довел до загуба на ключови щати в надпреварата, а Клинтън е вече със 7% преднина - нещо нечувано през последните години. На президентския вот в САЩ разликата между кандидатите се движи около 2-3% до последния момент, а често става дори по-малка на финала. Стига се и до ръчно преброяване, както беше между Джордж Буш младши и Ал Гор.

http://avantage.bg/