You are here

Трябва ли председателят на ЕНП да лобира за партия като ГЕРБ и да притиска десните партии в България

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол призова в писмо председателите на десните партии у нас да се явят заедно на евроизборите през май.

Същият този председател на Европейската народна партия Жозеф Дол изрази загриженост, че българското правителство трупа дългове, които ще трябва да бъдат плащани от следващите поколения преди близо 6 години и нищо не се е променило, освен че дългът нарасна ...

Разбираемо председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и делегацията на партията, която участва в конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Мадрид, подкрепиха досегашния президент Жозеф Дол за нов мандат начело на ЕНП през октомври 2015 г.

Ответната реакция на Дол не закъсня и през март 2018 г. сподели пред кметовете и председателите на общински съвети от цялата страна, избрани от листата на ГЕРБ, че Бойко Борисов е най-успешният шеф в Европа ?!

И какви са му постиженията на Борисов ?!

Най-ниски заплати, пенсии, огромна демографска криза, първенци по корупция, авторитаризъм, никакво правосъдие, пленени медии, съмнителни връзки и търгашества с други партии, троянски кон на Русия в Европа и на всичко това баш европеецът Дол притиска други партии, които отдавна трябваше да поискат ГЕРБ подобно на Орбан да бъдат аут от ЕНП, но сега те са поставени отново в подчинение и слугинаж на крилото на БКП и ДС ... Срам за подобен политик !

"Под лупа"