Управляващата ни мафия удари и Иво Кръстев – човека разкрил корупцията в ДАИ!

Иво Кръстев – държавен служител, подложен на репресии заради внесените от него сигнали за корупция и купуване на шофьорски книжки.
Иво Кръстев – държавен служител, подложен на репресии заради внесените от него сигнали за корупция и купуване на шофьорски книжки.

Georgi Borisov Georgiev

ЧЕТИРИ ПЪТИ УВОЛНЯВАН ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, МНОГОКРАТНО РАЗКРИВАЛ ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ ЗА ПРОДАЖБА НА ШОФЬОРСКИ КНИЖКИ

БОЕЦ заставаме зад инж. ИВО КРЪСТЕВ – смел и непримирим държавен служител в Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ (ИА„АА“), който от 2010г. е дисциплинарно уволняван и впоследствие възстановяван общо четири пъти заради множеството му сигнали за престъпните схеми за продажба на шофьорски книжки. Пореден пример за това, как хората, които имат куража да разкриват корупционните схеми на управляващата ни мафия биват репресирани, преследвани и мачкани, а извършителите на престъпленията и корумпираните остават недосегаеми и схемите продължават! В тези случаи обаче корупция убива в прекият смисъл на думата. Защото постоянно сме свидетели на жертви на тази корупция при катастрофи извършени от шофьори, които са си купили шофьорските книжки! Мафията пълни бездънните си джобове и офшорки, а гражданите пълним гробищата със своите близки. Хора, като Иво Кръстев имали куража да разобличат тези престъпни схеми са преследвани по един изключително брутален начин, вместо да бъдат чути и проблемите решени. Това се случва в държава превзета от мафията, в която институциите не защитават обществото, а изпълняват спуснатите им поръчки и обслужват интересите на управляващите ни шепа олигарси, ченгета и мафиоти.
Споделете и разпространете!
Пълна подкрепа за Иво Кръстев!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА