Факторите за разболяване

Калин: Факторите за разболяване - Борбата за планетата Земя! (bgprevedi.com)

Тук си задавате въпроси на които сме отговаряли вече с ОПУС МАГНУМ. Вижте инфото което вече е налично на сайта, но ще го кажа пак. Атаката срещу всички ви е мултиспектърна и квантовия вектор е само един от всички с който предизвикват проблеми в хората с така наречените ковид подобни симптоми с кислороден глад, коагулация и двойна бронхо пневмония. Ето ги основните фактори, да ви ги припомня, но повече за тях тук https://bit.ly/MASKITE-PADAT (Фактори за разболяване 1 до 10) и тук https://bit.ly/svoboda-bg (на този материал, невалидните заради цензура линкове са обновени и добавени в коментарите под основния текст)

Факторите за разболяване с предизвикване на грипо-ковид-симптоми, съвсем накратко и по същество.

1. Сезонен грип А и Б, заедно с ОРВ бяха диагностицирани като Ковид заради фейковия, че и с пре-увеличени цикли на амплификация, и вече отречен официално ПСР.

А защо умират хората от тях?

– заради психосоматичините медийни атаки внушаващи на хипохондриците мощни ковид-състояния, същите медии внушаваха страх от „страхотията вирус“, и така активираха психосоматичен имунен срив правещ хората податливи на всякакви бактерии и токсини, с които некомпроментиран с ваксини, стрес и фарма-боклуци имунитет би се справил без грижи с малко натурална помощ.

– следващия удар идва заради богато изписваните антибиотици и токсикиращи телата и черния дроб на горките жертви, от което положението им се влошава още повече и те от страх стигат до болниците.

– в болниците ги чака следващата брадва, тази с преднамереното използване на убийствени протоколи, които ги правят още по-болни, по причини, че смесват леко разболяни или просто сугестирани с реално болни от грипове и други инфекции, в добавка яко ги тъпчат с много вредни кортикостероиди, още антибиотици, мега дози ралаксанти, лекарства за кръвно и сърце, силни антикоагуланти, токсичен и нарколепсен Рамдесивир (мега-убийствен), дозаразяват ги често с вторични бактериални инфекции в анти-„храната“ там, смазват ги и психически с липса на внимание, нахокване, обстановка на обреченост, и на финала ги тъпчат с кислород под повишено налягане, с което ги довършват. Самия „рамдесивир“ и ралаксантите масово заблуждават хората, попаднали в болниците, че се оправят и им минава, без да са наясно как са дрогирани, и затова масово явление е: аха човекът да се оправи (той така си мисли заради опиат-ефекта на рамдесивира и ралаксантите) и умира. Това е реалността и я знам от първа ръка, защото имам разузнавателен достъп до болници, доктори и медици-убийци. Това е положението 1:1, а често има и по-грозни неща, като нарочно вливане на убийственни дози мускулни релаксанти и китайски антибиотици трепачи в системите на жертвите.

2. Друг фактор е вълновата генатика на Гаряев, и методите й, които отдавна са част от аресенала на психотрониката. Този фактор също разболява с вълново пренасяне на болестотворни вълнови патерни (шаблони) снети от хора, в който Кабал вече е предизвикал ковидо-подобни симптоми с токисни, микровълнова радиация, бактерии или ДНК-манипулация. Тогава в разболяните по този начин възниква отделяне на ЕКЗОЗОМИ с грипо-ковидни симптоми, които се „диагностицират“ и „лекуват“ по бетонираната схема описана в предната точка. Ако някой оцелее, то е въпреки усилията на докторите. Хората не са толкова кекави, и някои хора си удържат атаката по всички фронтове. А, как се разпространяват такива атаки. Вектор едно са мобилните кули, които имат граждански и военен режими на работа. Във военния те си стават психотронни излъчватели. Вектор 2 са специални генератори от квантов, скаларен или торсионен тип, налични в градовете ни, чрез които на енерго-информационно ниво тихо и подло се предават разболяващи вълнови патерни (шаблони) към групи хора с общи генетични или физиологични признаци … примерно са над 60 годишни и са пред пенсия, ммм за елита и местните им васали е супер да премахнат такива, или просто пускат разболяващия патерн с нехомогенно излъчване, което поразява хора с компроментиран имунитет, я от лош стил на живот, я от много вярване на ТВ и корпоративни медии, и като ги пипнат така, пак ги вкарват в схемата описана ви в точка 1.

3. Следващ фактор са самолетите, разпръскващи токсични метали, литии, моргелони, нано-графенов смарт-прах (като този във ваксините), латентни патогенни бактерии, инфектиращи бойни токсини предизвикващи в хората, особенно с по-компроментиран имунитет, така наречения химически и бактериален пневмонит, подобрена проводимост за микровълни (нано-алуминий и нано-графени), оглупяване (литий) и депресия (няколко нано-метала). Дозите от самолетите попадат в хората в много неравномерен състав и количества, което помага да се размие концентрацията на инфекцията или заразата, а това прави нещата по-неуловими за страничен непрофесионален наблюдател и за анализ като причинител. Лично съм пращал в дирите на самолетите над Пловдив и Варна, дронове с кеп за ловене на кемтрейл съставки, за да събирам семпъли за анализ. И анализа показа такъв бъркоч, дето да не ви идва до главите. На мен ми направи впечатление, че бидейки в балкана на вилата от месеци през 2019-2020, хващах от нещото когато минеха самолети да пръскат, а аз си ходех на открито. Бързо му намерих цаката без никакви лекарства, но това е друга тема. С химическите следи и колко са вредни за нас се занимавам откакто ги има, та не мислих много преди да си пусна любимия ми дрон да посъбере семпъли от 3.2км височина. След спектрален и химичен анализ излезе онова което ви описах и много повече. Та, да, това е другия разболяващ фактор, който когато хората го пипнат, вместо да ги лекуват с интезивен детокс, „докторите“ ги тъпчат с антибиотици усложняващи положението и пак ги вкарват в пътеката от точка 1.

4. Следващ мега фактор са психосоматика, стрес и хипохондрия. Там главна роля имат психо триковете за сугестия на обслужващите кабала корпоративни и псевдо-частни медии, както и мъпетите (куклите) на елита в лицето на „нашия“ НОЩ-генерал и всички, които му пригласяха. С психо-трикове и манипулирани новини те масово така психясаха много хора, че последните започнаха да губят в стреса си всяка здрава логика и разсъдък. Резултата е ясен, както каза д-р Мангъров, в болниците е пълно с наплашени хора и много малко такива с нужда от болнично лечение. Само, че за разлика от д-р Мангъров, който сега, и за щастие не панира хората отишли при него, за разлика от всички останали „доктори“ работещи по заръка и протоколи на МЗ-то ни (т.е. министерството на здравеПогазването), което действа по препоръка на СЗО-то на Бил Геноцидис, та след наплашване и пращане по пътеката от точка едно … масово, сглупилите хорица си гушваха букетите заради наивността си. И често ги прецакваха точно след 14 дни, когато е изпомпана клиничната пътека.

5. Този фактор е много стабилно представен и се нарича микровълново въздействие на нерната система, клетъчния метаболизъм, аурата ни и микробиома (т.е. полезните бактерии в телата ни, участващи активно в имунитета ни). Как се извършва. Никой редови човек няма познания по реалната радио-екология, или как радио-вълновите високочестотни и нискочестотни + електрически полета и системите, които ги излъчват, ни влияят на споменатите в тази точка телесни елементи. Тази област е нарочно заметена в днешно време, с цел да няма как и кой да ви каже, колко са вредни за здравето ви, и при какви условия, и параметри, различните вълни и полета (заб: аз специално съм я изучавал и съм оборудван с уреди за измервания и анализ по професионални причини). Визирам и наблягам особенно на тези от 2/3/4/5G и 2/5G Wi-Fi. Как в ковида те станаха вредни за нас. Ето ги векторите на тази невидима атака над здравето, психиката и имунитета ви.

– Силата на сигнала от мобилните кули беше усилена с предлог по добра връзка.

– В затишието на ковид-локдауните и под прикритието им, беше добавена 5G-мрежата и антените без никой да ни пита и въпреки хилядите (110000 страници доказателства и апелации за вредата им!!!), а тя е още по-вредна от предходните, защото работи на по-високи честоти (3.5-5.5 милиона трептения в секунда на импулси за поколения 1, до 21 милиона за поколение 2 и до 110 милиона за поколение 3) т.е. пренасят повече импулсна енергия за единица време, защото имат много по широк и плътен спектър на сигнала от предходните, защото този радио-протокол пренася повече информация за единица време, от там и хармоничните честоти на тези сигнали достигат много високи честотни тавани, и така буквално влизат и смущават работата на телесно-клетъчните честоти, на нервите, на мозъка, на имунната система и правят бъркотии с резултат подтискане или унищожение на микробиома ни, клетъчни разстройства, нервни разстройства, аурични разстройства и компроментиран имунитет. Разбира се сигнала не е хомогенен и страдат първо хората изложени повече на него, т.е. намиращите се често в пряката линия на такива антени и излъчватели, също и хората с по-високо радиологично натоварване заради честата употреба или честото пребиваване до микровълнови радио устройства в работата си или у дома, в предходните години.

– Увеличената употреба на домашните ви Wi-Fi и мобилни телефони, и модеми за интернет, които започнахте да ползвате интензивно, защото в локдауните, масово на всички Ви се наложи да сте си у дома, да ползвате интернет за училище, за работа, за търсене на инфо и т.н. доведе до мноого по-увеличен трафик, и по-удължено като време, и интензитет облъчване на телата ви. От там се увеличи и уплътни драстично силата на микровълновия импулсен сигнал, както от вашите устройства, така и от комшийските + местните ГСМ-клетки. Това, което обаче е скрито от вас, се нарича явлението интерференция на електромагнитните вълни. Това значи, че има точки в пространството около вас, където вълните от различни източници със средна сила могат и се обединяват, когато са във фаза и правят точка (възел) с двойна и тройна сила, и ако попаднете в такива точки, тази сила започва да вреди на имунитета и здравето ви още по-интезивно. От това телата започват да отделят стрес-ЕКЗОЗОМИ, и да изпитват грипоподобни симптоми, а екзозомите, това са увредени ДНК-участъци, които, подложени на фейк-ПСР с фейк-цикли на амплификация, дават най-често положителен резултат за ковид, с което незнаещите хора си мислят, че ги е барнал „страшния“ вирус, и вместо да загасят рутерите и да разкарат телефоните, да се екранират с фолио от комшиите или близката ГСМ-клетка, ходят на доктор, той им казва ООО-тест-> ковид, я вземи тези антибиотици, а после, като влошат състоянието и не помогнат, и заради страха си или препоръки на „докторите им“, хората прибягват често до „болниците“ ни, където ви обясних как се процедира масово, и какъв е изхода в много случай.

6. Предходни ваксини за грип. Този фактор много бързо беше заметен от медиите, но още в началото на ПЛАНдемията националния ни патолог д-р Стоян Алексов го каза ясно и недвусмисленно след като беше на международна конференция с хора, правещи аутопсии на УЖ ковидясали, че всички починали от „ковид“, т.е. поредния сезонен леко модифициран грип, графените, микровълните на мобилните, нагалазата и други … бяха хора с много съпътстващи заболявания и с предходни ваксинации от грипове. Това е фактор, точно 1:1 със сегашната измама за отровите с прякор ваксини. Всички грипни ваксини подриват имунитета ви, а тези от 2018 и 2019 съвсем, защото имаха графени и графенова нано-технология (тя не е отсега), и отделно си имаха тимеросал (живак), чужда ДНК, скоалин, полиетилен гликол, ензима нагазала и куп други токисни добре обсъдени в „Падането на Кабал 17“. Какво нямаше тогава, но го има от 2020 насам? – усилено 2/3/4 и „чудното“ 5G + 400 000 сателита с „безплатно“ 5G в наземна орбита. Е, това безплатното никой не го е видял, но пък сателитите са си горе и дебнат, но за какво? … казвал съм го и пак ще го повторя. Те са, за да следят и комуникират с графеново-базирания нано-бот-чип-невро интерфейс, изграден в телата на вече ваксинираните. Това е извънземна нано-атомарна-чипираща-смарт-технология, която както каза Анеийка от Тамер (плеадианката) започва постепенно да разкъсва душата от телата на набодените, като до няколко години (по мои данни 2-3) ги прави свободни от души контейнери, който са вибрационно подходящо подготвени с ГМО-технологията, за обсебване от невъплътени нисковибрационни негативни извънземни (част от армиите на не безизвестният антихрист-Ариман), и в добавка прави генетични промени в много посоки, и инсталира невро-мозъчния двупосочен интерфейс за тотално наблюдение и контрол от квантово-базирания изкуствен интелект (пак по извънземна технология).

Спирам дотук, защото исках само да Ви подчертая хибридния и многоспектърен елемент на тази ковид-измама, в която има не един атакуващ фактор с цел размиване на детекцията на причинителите й.