You are here

ФАЛШИВА АГЕНЦИЯ БЕЗСРАМНО ЛЪЖЕ. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НЕЙНИТЕ ПРОГНОЗИ! ИСТИНАТА, БРАТЯ, Е СЪВСЕМ ДРУГА!

Petar Ivanov

“Социологическа” агенцийка на тлъстичък хонорар при един тлъст агент на ДС, печелещ, както се разбра напоследък, мнооого евро от една далавера, също както и друга агенцийка, тя пък на хранилка към доктор-пожарникар, и двете никога не са грешели в прогнозите си с по-малко от 80% грешни числа (при допустима стохастична грешка от само 2,5%), значи винаги лъжат като дърти циганки и двете, както всички социолози впрочем, мири, червенколювци, андрюши etc, публикува уж данни от уж изследване.

Според него при избори сега щели да гласуват почти всички (95%) избиратели, само 5%, моля ви се, се колебаели. 
Това е такъв социологически идиотизъм, който никой човек не може по никакъв начин да сътвори, освен ако не е луд. Защото, знаем, че обикновено у нас, а и по белия свят, гласуват винаги около половината от имащите право да гласуват.
Според агенцийката най-харесваните хора у нас били, кои?, ами че ясно кои, които дават парите, нали така, кой друг?, агентът и пожарникарят, и още един експерт по WC, дето протестират цял месец срещу него; хората умирали от обич към тези хорица, татуирали си даже имената на челата си и на други по-интимни части от тялото.

Най-харесваната партия била ГЕРБ, близо 40% щели да гласуват за нея, значи всеки двама от пет. 
После на второ място щяла да бъде БСП/БКП, тя пък с около 30% народно доверие. 
А на трето място била партията/коалицията ОП на агента, оня дебелия, с около 20% обществена обич. 
И на края Доганчо от Сараите, с там 4-5%, ко да го правиш и него. Това е, братя! Така показва барометърът.

Според наше синкретично проучване на неказионния Демографски институт, който винаги е бил с най-точни изборни прогнози в последното десетилетие, за разлика от агенцийките-слуги, нещата реално са съвсем съвсем други. Ето ги:

В резултат на безкрайните тъпотии на управляващите, довели България до национална катастрофа, като най-бедна, най-болна, най-корумпирана, най-престъпна, най-проста, най-покварена, най-нещастна, с най-много емигрирали, с най-голяма смъртност, с най-ниска раждаемост, най-намаляваща и най-бързо изчезваща държава в света, общественото доверие към властващите е сринато до най-мизерни нива.
Истината е, че ако изборите са сега, при убийственото за народа увеличаване на всичко - цени, данъци, такси, застраховки, лихви, винетки, осигуровки и др., при бруталните кражби на гербаджиите, при надвисналата демографска смърт на Отечеството, резултатите от гласуването на българите, при 60% гласували, ще изглеждат така:

- БСП - 15%
- Възраждане - 12%
- Други (вкл. ДОСТ, циганска партия) - 12%
- ГЕРБ - 10%
- ДПС - 6%
- Дясна коалиция - 5%.

В Парламента ще влязат 7 или 8 партии, без ОП и без Воля. 
Ако гласувалите са по-малко или повече, резултатите ще претърпят съответните изменения, но общата картина ще се запази.

Това е истината!

Фейсбук