Хвали се с непостроени магистрали, а всеки който мине през отсечката Оризово - Стара Загора се среща с грубата дейстителност на лицемерната държава

Ilian Vassilev

 

Нека ви предпазя от поредното разочарование - днес ще чуете невъобразим набор от автоконглачулейшънси от Борисов. Сачева вече подсказа какви грандиозни успехи е постигнало правителство.
А то където и да го погледнеш лъжа след лъжа. "Фактите" като едно време данните на Работническо дело за млеконадоя - цитират ви литри, килограми, метри - но не ви дават нищо за състоянието на пациента, за това че сривът в БВП ще бъде много над "планирания от 7,5 процента", че летния сезон тази година няма да нахрани за да се мине зимата. Няма да ви каже, че между повече от 5 милиарда лева похарчени и конкретно достигналите средства до бизнеси и хора, разликата е милиарди, които са усвоени от "наши" хора.
Няма да има нито дума за корупция, за злоупотреба с власт, за пленените медии като БНТ, за мрежите на задкулисието през всякакви български издания на "масони", "тамплиери" и прочие жадуващи да бъдат "тайно" значими и влиятелни, тоест богати и алчни.
Днес се надявам да излезе четвъртия епизод от "Осемте джуджета" - гледате и не вярвате, че такава арогантност може да съществува - как един Петьо Еврото и неговата дружка присвояват бизнеси и рекетират през държавното обвинение, като защитатата им осигурява МВР.
Хвали се с непостроени магистрали, а всеки който мине през отсечката Оризово - Стара Загора се среща с грубата дейстителност на лицемерната държава, която от едната страна от години не поправя пътя, а от друга слага ограничения и дебне за превишена скорост в скритите коли на КАТ. Докато ти падат пломбите, ей така от сърце да те глобят. И това от години.
Не дами и господа, днес ще бъде поредния ден на пунтамарене.
Тази власт няма никакво намерение да се съобразява с протеста. Веднъж защото ги е страх от възмездие и втори път защото имат да получават много пари, ако успеят да завършат Турски поток и да разпределят европари.

Фейсбук