Христо Иванов с отговор: Ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори

”Ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори”. Това заяви съпредседателят на ”Демократична България” Христо Иванов.

 

"На страницата на ДБ ще бъде публикуван целият запис от закритото заседание на парламентарната група, който изтече в медиите. Защото той се превръща в пропаганден материал, от който се разпространяват откъси и извадени от контекста цитати по медии. Долавям, че някои от хората, които вземат решение, ги вземат на базата на тези извадени от контекста парчета. Нека всеки се запознае с този запис, за да се види, че това е една рутинна среща на парламентарната група”, каза пред журналисти той.

По думите му политическата му формация подхожда сериозно и със задълбочен анализ към всички елементи на преговорите. "Ако на някой не му харесва - не знае как се прави политика. Ние бяхме готови в името на това - да има правителство - да изтеглим нашите министри и да дадем само парламентарна подкрепа. Но ако Слави Трифонов реши, че трябва за четвърти път да счупи всичко, ДБ ще отиде на избори", категоричен е той.

https://frognews.bg/novini/hristo-ivanov-otgovor-ako-slavi-trifonov-resh...