Хукнете сега пак да гласувате за чалгари и циници, понатрупали милиони с опростачването ви

Даниела Горчева

 

Добро утро. Идват избори.
Хукнете сега пак да гласувате за:
-за чалгари и циници, понатрупали милиони с опростачването ви,
-за комунисти и пишман патриоти ("патриот е душа дава"),

-за корумпирани типове, лъжци, крадци и национални предатели, клекнали пред Москва и построили за хатъра на Путин и Сърбия.

Руско-сръбски поток с откраднатите 3 милиарда от българския народ , при това с руски работници, понеже така е заповядал Путин на нашия мухльо тук, при това без да се спазват елементарни правила за сигурност през населените места, откъдето минава този газопровод.
После да не ревете защо България не излиза от Съветския съюз, защо ходите по разбити тротоари, по които падате, осакатявате, защо ви е такова здравеопазването, защо навсякъде стърчат паметници на армията окупаторка и защо мрете като мухи - на трето място в света по смъртност на глава от населението (честито!), защо обществото ни е по-невежо и от това в Третия свят, та кметове ръсят захар по пътищата против уроки, а едва 10 % са се ваксинирали.
Е, няма кой да ви спаси от вас самите. Няма!
Продължавайте да вярвате на дебелака в джипката и да се вторачвате в сламката кусури на Демократична България, пък да не виждате гредата в очите на корумпирани простаци и национални предатели.
Ум царува, ум робува, ум патки пасе.
 
Фейсбук