You are here

Целият елит на ГЕРБ в Хасковско бил на купона със захарните банкноти по 500 евро

Целият елит на ГЕРБ между Хасково и Харманли е похапнал сладко - сладко от тортата с 500-евровите банкноти, с която местният депутат Георги Станков стана известен, научи OFFNews.

Народният представител, който почти никой от парламентарните журналисти не е чул и видял, се прочу със снимките на тортата, с която е отпразнувал 55-ия си рожден ден на 4 май. Сама по себе си тя е върхът на кича, но носи и скрити послания. Двуетажният сладкиш в златна глазура е във формата на парламентарен звънец, а около него щедро са посипани 500-еврови пачки от захарно тесто, върху които е положена и депутатската карта на ветеринаря депутат Георги Станков.

Тържеството за рождения му ден е било в Бистро Актинидия, което се намира зад пощата в Любимец, а от "недобрата шега", както шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов определи кулинарния шедьовър, са похапнали не само от приятелския семеен кръг на депутата, известен с прякора Пъската (б. ред. - Семката в превод от хасковски диалект), но и елита на Бойкo-Борисовата партия в региона.

Тържеството за рождения ден на Станков са уважили скъпи гости като кмета на Любимец от ГЕРБ Анастас Анастасов, 
кмета на Харманли Мария Киркова от същата партия, шефa на ОД на МВР в Хасково старши комисар Ангел Цанков и областния управител Станислав Дечев.

Според обясненията на Цветан Цветанов обаче световно неизвестният до преди дни депутат бил истинска машина за печелене на избори в региона. На последния вот Пъската и ко дръпнали 52% от гласовете, докато БСП ближели рани с 29%.

Е, как тогава да не му обсипеш тортата с 500-еврови банкноти?

https://offnews.bg