Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 95 по Телевизия Евроком

Водна криза или финансова лакомия? Общинският съветник в София Тома Белев тълкува кресливите етюдите на министър Ревизоро в Парламента. Екологът нарича сценките „шум, вибрации и долнопробно театро за милиард и триста милиона“. Но има ли наистина опастност Бургас да стане вторият Перник?

Зимният „танц“ на COVID и трагичните резултати на родното здравеопазване. Можем ли да очакваме подобрение от наложените нови мерки срещу разпространението на инфекцията. Говори непримиримият лекар и специалист по УНГ проф. Иван Чалъков от болница „Царица Йоанна - ИСУЛ“.

Дишай, дишай! Дълбоко и спокойно... В студиото на влиза психотерапевтът д-р Владмир Пожарашки с безподобен разказ за преживяното „съжителство“ с COVID-19. И разказва кога настъпва моментът, в който страхът престава да ни пази и започва да ни застрашава. Какво да направим?

Един небостъргач, един закон, мнения разни. Адвокат Милена Гайдарска и архитект Пламен Мирянов, управител на фирма „Артекс“, в право на отговор по казуса с проекта „Златен век“ след участието на кмета на район „Лозенец“ Константин Павлов.